KARAFIRTINALAR "HEYECANIMIZ YENİDEN BAŞLIYOR"

29/10/2017
29
EKİ
2017

Boluspor’da Karafırtınalar dönemi başlarken tecrübeli teknik adam açıklamalarda bulundu. Karafırtınalar “Boluspor ile daha önce de görüşmelerimiz olmuştu. Kısmet bugüneymiş” dedi.

“BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULUMUZUN HEYECANI İLE. . .”

Boluspor kulübü başkanına yönetim kuruluna teşekkür eden Sait Karafırtınalar “Bizler bugün buradayız. Başarı için buradayız. Sayın Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmelerimizde bize olan güvenlerini gördük. Bizlerde bu güvene Şehir’e bu köklü camiaya laik olmaya çalışacağız. Heyecanımız yeniden başlıyor” dedi.

“EKİBİM İLE…”

Boluspor ile kaliteli oyuncu kadrosu ile çalışmanın heyecan verici olduğunu vurgulayan Karafırtınalar “Boluspor köklü ve camiası ile Türkiye’de tanınan bir kulüp. Bugün bende bu camianın bir parçası olduğum için mutluyum. Kaliteli oyuncu gurubuna sahibiz. Genç ve alt yapıda başarılı oyunculara da sahibiz. Tecrübeli oyuncularımız ile gençlerimizi daha sıkı kaynaştıracağız. Ben ve ekibim Boluspor’a başarıyı kazandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kuşkunuz olmasın.” dedi.

“BOLUSPOR TARAFTARLARINDAN İSTEĞİMİZ…”

Boluspor taraftarlarının bu sezon beklentilerinin büyük olduğuna değinen Tecrübeli teknik adam “Boluspor’un yıllardır Süper Lig hasreti olduğunu biliyorum. Bolu şehri tam bir futbol kenti. Doğası ile halkı ile de bunu hak eden bir şehir. Yalnız şu anda taraftarlarımızı üzen bir tablo var ortada. Bunun farkındayız. Taraftarlarımızdan isteğimiz takımımıza dün olduğu gibi yine sahip çıksınlar. Desteklerini devam ettirsinler. Kaliteli oyuncu gurubumuz yeniden başarılı 3 puanlı günlerine geri dönecektir ben inanıyorum.”dedi.

“BAŞARI BİRLİKTE GELİR”

Karafırtınalar başarının elbirliği ile geleceğine vurgu yaparak ” Boluspor’u bizler hedeflerine ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Biz teknik kısımdayız. Başarıyı yakalamak için camianın Yönetimimizin Basınımızın Taraftarlarımızın tek yumruk olarak hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Başarı hep birlikte olursak gelecektir” şeklinde konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.