KARAFIRTINALAR "ETOUNDİ BUGÜN İMZALAYABİLİR"

24/07/2018
24
TEM
2018

Boluspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, denge çalışmasıyla başladı. Daha sonra core antrenman gerçekleştirilirken, iki grup halinde sınırlı alan oyunu ile antrenman devam etti. Sabah antrenmanı, dayanıklılık çalışması ile sona erdi.

"Bu hafta tempoyu yükseltip lig seviyesine gelmek istiyoruz"

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar "Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta biraz daha tempoyu yükseltip lig seviyesine gelmek istiyoruz. Cumartesi günü bir hazırlık maçımız daha var. Daha sonra ikinci etap çalışmalarımızı sonlandıracağız. İki gün izinden sonra maç haftası gibi yeniden başlayacağız. Bütün hazırlık maçlarını yakından izliyoruz. Ben izleyemesem bile antrenör arkadaşlarım izliyor. Gelen raporlar hep olumlu. Çok güzel, kaliteli bir lig olacağı sinyallerini veriyor. Oldukça yatırım yapan takımlar var. Kadrolarını bozmayan takımlar var. Bizde kadromuzu bozmadık. Güzel bir lig olacak diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

 

Transfer çalışmalarının sürdüğünü aktaran Karafırtınalar, bütün mevkilerde alternatiflerin olduğunu, sadece santrafor ve stoperde bir sıkıntılarının olduğunu, onu da tamamladıklarında bir sıkıntılarının kalmayacağını kaydetti.

 

Franck Etoundi’nin transferi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.