KARAFIRTINALAR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

02/11/2017
02
KAS
2017

Boluspor teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar, bugün (perşembe) gerçekleştirilen antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

"İLK 3 PUANIMIZI ALMAK İSTİYORUZ"

"İlk maça iki tane antrenman ile çıktık. Kazansaydık da sonuca pek fazla etkimiz olmayacaktı. Ama oynanan futbol, istek ve arzu bizi oldukça heveslendirdi. Zaten takımın kalitesini biliyorduk. O maça takılmıyoruz, geride kaldı. Şimdi çok daha önemli bir maçımız var. Hafta için biraz daha taktik çalışma fırsatımız oldu. Bence bu takımın tek sıkıntısı, ofansif anlamda çoğalamıyorduk. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapıp, agresif bir oyunla ilk üç puanımızı almak istiyoruz. "

"BEKLENTİYİ YÜKSEK TUTMALIYIZ"

"Kimse hiç şüphe etmesin. Şuanda 15'nci sıradayız ama ilk altı için en iddialı takımlardan bir tanesiyiz. 6'ncı sıradaki takım ile aramızda yedi puan var. Bu ligde yedi puan, dokuz puan çok önemli rakamlar değil. Seri yakalayıp, iki galibiyet, bir beraberlik aldığın zaman orayı yakalayabiliyorsun. Bunu da yapabilecek kalite var. Takıma güveniyorum. Herkesin de böyle olmasını istiyorum. Beklentileri yüksek tutmak gerekiyor. Bu bize baskı oluşturmaz, baskıyı fazlasıyla yaşamış deneyimli oyuncular ve ekip var. Bunun altından kalkabiliriz."

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.