KARAÇAYIR'DA İHTİYAR DELİKANLILARIN ŞOVU BAŞLADI

13/05/2014
13
MAY
2014

Vetaranlar Turnuvasının ikinci karşılaşmasında Tuncay Kontraplak ile BOSS Reklam karşı karşıya geldi. Turnuvanın iki yeni takımı kurdukları tecrübeli kadrolarla dikkat çekerken maçta öne çıkan Soner Çavuşoğlu’nun oluşturduğu kadro BOSS Reklam karşılaşmayı farklı kazandı. BOSS Reklam ve Tuncay Kontraplak 9’uncu Vetaranlar Turnuvasına renk kattı.

Oyuncu kadroları ile turnuvaya yapancı olmayan oyuncular sahada olurken sadece takım isimleri turnuvaya ilk defa katılan takımlar olarak dikkat çektiler. Turnuvanın yeni takımı BOSS Reklam rakibine oranla maça hızlı başladı. İlk dakikalarda arka arkaya bulduğu goller ile maçta skoru 3-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

 

İkinci yarı skor avantajı ile sahaya çıkan BOSS Reklam oyuncu kadrosu ile bir birlerini tanımalarından dolayı saha içinde daha rahat hareket ederken gol atmaya da devam ettiler. İkinci yarıda 3 gol daha bulan BOSS Reklam rakibi Tuncay Kontraplak karşısında farkı 6-0 getirdi. Turnuvada ilk maçını çıkan BOSS Reklam takımında Mustafa Demirkesen 2, Orhan 1, Yusuf 3 gol attı. BOSS Reklam’ın başkanı Soner Çavuşoğlu maç sonu mutlu olduğu gözlerinden okundu.

 

Not: TASKK (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu) tarafından desteklenen 9. Veteranlar Turnuvasının ilk gününde 3. ve 4. maçlar elektrik direklerinde oluşan arza nedeniyle oynanmadı ve bu maçların ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.