KAPTANLAR TAKIMI İDMANA GEÇ ÇIKARTTILAR

28/03/2018
28
MAR
2018

Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da kırmızı beyazlı oyuncular teknik heyet, yönetici ve hiç bir personelin yer almadığı ortamda toplantı yaptılar. Kaptanlar Andre Santos, Özgür İleri ve Yusuf Emre önderliğinde kalan maçlar öncesi neler yapabileceklerini Boluspor'u süper lige çıkarmak için herşeyi yapacaklarını konuştukları öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Sait Karafırtınalar'ın üstüne basa basa 6 maç gerekirse 9 maç hayatınızdan bazı şeyleri çıkarın sözünün ardından futbolcularda birlik ve beraberlik için gizli bir toplantı yaptılar. Saat 11.00'de başlaması gereken antrenmana yaklaşık 30 dakika geç kalan oyuncuların soyunma odasında üç kaptan Santos, Özgür ve Yusuf Emre önderliğinde toplandıkları öğrenildi. Toplantının detayları henüz basına yansımazken bu zorlu periyot için herkesin dikkat etmesi gerektiği, herkesin birbirine yardımcı olması gerektiği konusunda fikir birliğine vardıkları öğrenildi.    

TAKIM OLDULAR...

Toplantı sonrası yapılan antrenman oldukça neşeli geçerken, oyuncuların hırsı çalışma azmi  birbirleriyle uyumları teknik heyeti ve yönetimi de memnun ettiği görüldü.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.