Kaptan yeni sezondan umutlu

12/08/2013
12
AĞU
2013

Boluspor 2013-2014 futbol sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Kırmızı beyazlılar yeni sezonun ilk karşılaşmasında Pazar günü saat:20.00’da Adana Demirspor ile karşılaşacak. Bu sezon Boluspor taraftarlarının çok şeyler beklediği Ali Güzeldal  “ Bu sene çok farklı olacak. Takım içindeki arkadaşlık üst düzeyde” dedi.

 “İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Güzeldal şöyle devam etti: “ Yaklaşık 1 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezon öncesi çok iyi bir hazırlık kampı geçirdiğimizi düşünüyorum. Fizik kondisyon olarak. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte iyi bir uyum sağladık. Arkadaşlık üst seviyedeydi. Bu sezon arkadaşlıkla beraber başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Başarı için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Geçen sene sezon başında sakatlığım vardı. İlk kamp dönemini kaçırmıştım. Bu sene sezon başı kampını da tam olarak geçirdim. Daha diri, daha çok mücadeleye yakın bir Ali Güzeldal olacak sahada. Çok fazla mücadeleyi sevmeyen bir yapım var ama bu sene daha çok takımla birlikte, birlik ve beraberliğin olması için herkesin mücadele edip koşması gerekiyor. O yüzden bizde aynı şekilde elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Takım için yararlı olacağıma inanıyorum. Geçen sene 7 gol attım, hazır olmadığım bir sezondu, ama bu sezon daha farklı şeyler bekliyorum. İnşallah hayırlısı olur. Takımımız için, benim için güzel bir sezon olur.

 “ETKİLİ OYUNCULARIMIZ VAR”

Hafta sonu ligin açılış karşılaşmasında Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını söyleyen Ali Güzeldal, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek şunları aktardı: “ Geçen senede yine Adana Demirspor ile lige giriş yapmıştık. Bu senede aynı şekilde oldu. Bence iyi bir kura. Sonuçta iyi bir takım Adana Demirspor. Etkili oyuncuları var. Aynı şekilde bizimde etkili oyuncularımız var. İç sahadaki seyirci desteğini de arkamıza aldıktan sonra, çok aşırı bir şekilde zorlanacağımızı düşünmüyorum. Yeter ki, biz o birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıtırsak çok iyi şeyler olacak. Bütün arkadaşlarımız çok samimi ve içten. Bunu sahaya da aynı şekilde yansıtırsak, sıkıntı olacağını düşünmüyorum.”

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.