KAMUOYU BU SORULARIN CEVABINI BEKLİYOR (ÖZEL HABER)

05/05/2014
05
MAY
2014

Kırmızı beyazlılar PTT 1. ligde 2013-2014 sezonunu tamamlarken, şimdi gözler yönetime çevrildi. Devre arasında yapılan olağanüstü kongre ile göreve talip olan Boluspor yönetimi 1.5 yıllığına görevi devralırken, yeni sezon öncesi yine olağanüstü kongreye gidip gitmeyeceği merak konusu.

Boluspor bu sezon şampiyonluk parolası ile başladığı ligde son hafta galibiyeti ile lige tutunmayı başardı. Bu yıl görev yapan kırmızı beyazlı yönetimlerin transfer dönemlerinde beklenen isimleri kadroya katamaması ve yanlış hoca tercihleri az kalsın ekibimizi 2007'den bu yana mücadele ettiği 1. ligden edecekti. İkinci lige göre naklen yayın, iddia, reklam ve federasyondan gelirleri daha yüksek olan PTT 1. liginin yeni sezonu öncesi mevcut yönetimin mayıs ayında olağanüstü kongreye gidip gitmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Mevcut yönetimin açıklama yapması bekleniyor

Her geçen sezon artan borç miktarı yönetim tarafından henüz açıklanmazken, Boluspor başkanı Savaş Abak ve yönetiminin de devam edip etmeyeceği de henüz bilinmiyor. Boluspor mevcut yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde bir araya gelip olağanüstü kongre yapılıp yapılmayacağı ve borçlar konusunda geniş bir açıklama yapması bekleniyor.

Haber: Tahir Çetin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.