Kadronun darlığı puan cetveline yansıyor

06/11/2013
06
KAS
2013

Önceki yıllara oranla daha dar bir kadro ile mücadele eden Boluspor'da teknik direktör Ali Beykoz sahaya en iyi onbiri çıkarmaya çalışırken, kadro darlığı skora da olumsuz yansıyor. Beykoz MİY maçının kadrosunda fazla değişikliğe gitmezken aynı kadronun Ordu maçında isteneni verememesi karşılaşmadan puansız ayrılmamıza neden oldu.  

Kırmızı beyazlı transfer komitemiz bu sezon transferde istediği başarıyı yakalayamazken, kadronun zayıf olması puan cetvelindeki yerimizi belirlemeye başladı. Yen alınan bir çok oyuncu halen istenilen seviyeye gelmeyince teknik direktör Ali Beykoz kadroda istediği değişiklikleri yapamadı. Orduspor maçına Fatih Şen dışında Mersin idmanyurdu karşısındaki oyuncularını sahaya sürmesine karşın o maçta daha diri bir oyun ortaya koyan Boluspor'lu futbolcular aynı performansı ortaya koyamadılar.  MİY karşısında galiibyeti kaçıran taraf olan Boluspor Orduspor karşısında yenilen iki gole tek golle cevap verince sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.

Kulübede skoru değiştirecek isimlerin azlığı nedeniyle oyuna fazla müdahale edemeyen tecrübeli hoca genellikle maçlara aynı on birle çıkmak zorunda kalıyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.