KADER MAÇINI BİZ KAZANDIK! (1-2)

24/03/2023
24
MAR
2023

Spor toto 1. ligin 28. haftasında Boluspor deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak çok önemli bir galibiyete daha imza attı.

Geçtiğimiz hafta Keçiörengücü maçının morali olsada eksik bir kadro ile zor bir deplasmandan 3 puanı geriden gelerek çıkartan ekibimizde gollerimizi Dino ve Gökhan Alsan kaydetti. Bu sonuçla Boluspor puanını 41 yaparken, play-off yarışında artık resmen bende varım dedi. 

Son sözü Gökhan Alsan söyledi
Heyecan dolu mücadelede Boluspor'un gollerini 73'te D.Ndlovu ve 90+2'de Gökhan Alsan kaydetti.  Mücadelenin ilk golünü ise 42'de Denizlispor'dan Oğuz Yılmaz attı. 

Boluspor, kötü gidişata "dur" dedi
Son 4 karşılaşmada 4 yenilgi ve 1 beraberlik alan Altaş Denizlispor, 17 puanda kaldı.  Play-off mücadelesi veren Boluspor, geçen hafta Ankara Keçiörengücü' nü yenerek kötü gidişe son verdi.

Boluspor, play-off'a kitlendi

10 deplasman maçından da galibiyet ile dönemeyen konuk takım, Altaş Denizlispor karşısında evine 3 puanla dönerek puanını 41 yaptı ve deplasmanda galibiyet hasretine son verdi. 

Bu sonuçla Denizlispor 17 puanla 17. sırada yer aldı.

Boluspor ise 41 puanla 8. sıraya yükseldi.

Altaş Denizlispor - Dyorex Boluspor maçından dakikalar

3. dakikada Gökhan'ın verdiği pasta ceza sahasının sol içinde topla buluşan Mustafa'nın şutunda kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.
43. dakikada Gökhan'ın kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahası içinde Oğuz kafayla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
73. dakikada Bülent’in sol çaprazdan içeri çevirdiği top takım arkadaşı Berk’in ayağına çarparak Ndlovu’nun önünde kaldı. Bu oyuncu düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-1
90. dakikada kaleciden dönen topla buluşan Gökhan Alsan meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-2

 

 

1 yorum yapılmış

  • bolu14 24 Mart 2023 • 22:24

    Hocam elbette bir bildiğin vardır antrenman veya farkli bi neden ama 2 haftadır sen veya yardimcilarin da mı farketmiyor? Melih ve Batuhan iyi niyetli olsada olmuyor . Bülent sakat değilse nasıl yedek baslar!

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.