KABONGO'YA 300 BİN SELMANİ'YE 450 BİN

20/05/2021
20
MAY
2021

Boluspor kulübü başkanı Abdullah Abat kırmızı beyazlı ekibin devre arasında kadrosuna kattığı iki oyuncu için tekliflerin olduğunu belirtti.

Başkan Abat "Devre arası gönderip devre arası aldığımız kiralık veya bonservisli futbolcular, özellikle Selmani ve Kasongo Kabongo, üzerinden geçiyim, şuan da Kasongo Kabongo’ya  300 bin Euro bonservis teklifi vardır, Selmani’yi istediğimiz  para 1 milyon Euro’dur. Şuan 450 bin Euro’ları gördü. Ama biz bekliyoruz. Bu iki futbolcunun da takımımızda sözleşmesi 2,5 yıldır. Bu Boluspor adına gelecek yıllarda gerçekten maddi anlamda elini güçlendirecek, futbolculardan 2 tanesidir sadece" dedi. 

Başkan Abat bu iki oyuncuyu ellerinde tutmak istediklerini de ifade etti. 

“Bütçeye göre hareket ettik”

Takım olarak yapılan transferler ile açılan bütçe alanı doğrultusunda hareket ettiklerine vurgu yapan Abdullah Abat, “Gönderdiğimiz futbolcularla gelen futbolcuların bütçe anlamında bize açtığı hareket alanı kadar transfer yaptık ve biz 14 milyon 800 bin lira daha bunun içerisinde futbolcularla yapacağımız cezaları ve pazarlık payları da verilmek kaydıyla düşünürsek, 14 milyon 800 bin lira gibi bir takım kadrosuyla 42 puanla 11. Sırada tamamladık” şeklinde konuştu.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş Köroğlu Gazetesi

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.