İZZET BAYSAL VAKFI'NIN VEFAKAR ÜYELERİNDEN ÇOK ANLAMLI ZİYARET

28/10/2023
28
EKİ
2023

Göreve geldiği günden bu yana hem ülkemizin hem de Dünya Cimnastiğinde tarih yazan sporcularına lider olan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'in özel ziyaretçileri vardı. Başkan Çelen'i Federasyonda ziyaret eden İzzet Baysal Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Üyeleri yine ilimizde bir açığı kapattı.

Ülke genelinde ve uluslarası alanda cimnastik sporuna adeta level atlatan Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Bolulu Suat Çelen'i İzzet Baysal Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Üyeleri ziyaret ederek bu başarıları için teşekkür etti. Böyle bir büyük federasyonun Bolulu başkanından yeteri kadar faydalanamayan tüm etkili ve yetkililere rağmen vakfın vefakar üyeleri Çelen'i yalnız bırakmadılar. 

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada “Bolu’nun babası” İzzet Baysal’ın “En büyük eserimdir” dediği İzzet Baysal Vakfı’nın Mütevelli Heyet Üyeleri, Federasyonumuzda beni ziyarete geldiler. Nazik ziyaretleri için Bolulu hemşehrilerime teşekkür ederim" dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.