İzmir'de maçın ardından kim ne dedi?

10/11/2013
10
KAS
2013

PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka'da teknik direktör Mustafa Göksu, 2-2 biten Boluspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında iyi oynadıkları maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Göksu, iki defa geriden gelip eşitliği yakaladıklarını vurgulayarak, "Net gol pozisyonlarından yararlanamayarak beraberliğe mahkum olduk. Önümüzdeki arayı iyi değerlendirerek çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

BOLUSPOR CEPHESİ

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz ise oldukça mücadeleli bir maç olduğunu vurgulayarak, İki takım tebrik ediyorum. Sonuçta maç berabere bitti. İlk yarının son dakikasında penaltıdan gol yemesek ikinci yarı çok farklı olabilir ve maçı kopartabilirdik. Takımımız üstün oynadı. Buraya gelmeden şiddetle puana ihtiyacımız vardı. Artık içeride oynayacağımız maça bakacağız. Uzatmada kaybedebilirdik de. Özellikle ikinci yarının orta bölümünde 2-1’ken üçüncü golü bulsak buradan galip ayrılırdık. Böyle maçlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin ve bir puanla dönüyoruz. Oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.