İYİ OYNAMASAKTA KAZANMASINI BİLDİK

20/10/2018
20
EKİ
2018

Spor Toto 1. Ligde ilk 8 haftada iyi bir başlangıç yapan Boluspor 9. hafta maçında Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle mücadeleyi sadece Boluspor taraftarları Balıkesir Atatürk kendilerine ayrılan bölümde izledi. Boluspor iyi organize olamadığı maçı tek golle kazanmasını bildi.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar sahaya Gökhan, Uğur, Dimov, Berkay, Ufuk, İshak, Akabueze, Yusuf Emre, İsmail Haktan, Mustafa, Etoundi on birini sürdü.

Stoperde sakat Ümit Kurt, cezalı Diarra'nın yerine Berkay ve Daniel Dimov'a görev veren Karafırtınalar, sakatlığından kurtulan Uğur'a yine görev yerinde sağ bekte formasını geri verdi.  Başarılı teknik adam sağ kanatta ise İsmail Haktan'ı görevlendirirken, Etoundi'yi Özgür Can'ın yerine ilk kez bu maçta ilk on birde sahaya sürdü.

Maça Balıkesirspor iyi başladı. Topa daha çok sahip olan ev sahibi ekip ilk yarının başında uzaktan şutlarla Boluspor kalesini yoklarken iki etkili şutta Boluspor’un başarılı file bekçisi Gökhan Değirmenci Balıkesirspor’a ne geçme şansını vermedi.   

İLK TEHLİKELİ ATAKTA VUKOVİC İKİ KEZ İZİN VERMEDİ

Boluspor ilk tehlikeli atağında gole yaklaştı. 13. dakikada İshak’ın derinlemesine attığı topta Mustafa Durak sol çaprazdan sert vurdu, kaleci Vukovic topu çıkarmayı başardı. Dönen topu Etoundi tamamladı ancak yine Vukovic gole izin vermedi.  

45’DE BENTLEY KALEYİ TUTTURAMADI

İlk devrede istediği pozisyonları bulamayan Boluspor’un bu devrede en etkili 2. Pozisyonunda Bentley uzaktan şansını denedi top direğin yakınından auta gitti. Bu pozisyonun hemen ardından ev sahibi ekip adına Sedat’ın şutunda top çerçeveyi bulmadı. Bu devrede hem kanatları hem de göbeği iyi kullanamayan Boluspor sezonun en verimsiz ilk yarısını tamamladı.

DİREKLER BİZDEN YANAYDI

İkinci yarıya yine iyi başlayan Balıkesirspor 49. dakikada aynı pozisyon da iki kez direğe takıldı. Serbest vuruşta Nizamettin, dönen pozisyonda Okan’ın şutları önce yan, sonra üst direkten geri dönerken, Boluspor cephesi aynı anda iki derin nefes birden aldı.  

MELİH’İN ASİSTİ GUİDO’NUN SİHİRLİ DOKUNUŞ

Maçta bir saatlik bölümünde etkili olamayan iki kanat oyuncusu Mustafa Durak ve İsmai Haktan’ın yerine Guido ve milli oyuncumuz Melih Okutan maça dahil oldular.  İlk yarıda olduğu gibi Balıkesirspor etkili olan taraf olurken yarı sahasından çıkmakta zorlanan Boluspor’un golü 84. dakikada geldi. Oyuna sonradan giren oyuncuların işbirliğinde Boluspor’da Melih’in harika taşıdığı topa sihirli dokunuşu yapan Guido galibiyeti gtiren isim oldu. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Boluspor iyi oynamadığı maçı 3 puanla tamamlamasını bildi ve puanını 23 yaptı.

Kırmızı beyazlılar 10. Haftada Gençlerbirliği ile sahasında liderlik maçına çıkacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.