"İYİ BİR SİNERJİ YAKALADIK"

18/10/2016
18
EKİ
2016

Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Giresunspor, Büyükşehir Gaziantepspor ve Göztepe ile karşılaşacağız. Bu takımlar ilk altıyı hedefleyen takımlar. Bu üç haftayı iyi bir şekilde değerlendirecek olursak, bundan sonra süreç bize bir görüntü verecek." dedi.

Takımın ligde 14 puan ile ikinci sırada yer aldığını aktaran Çapa,yaptığı açıklamada, diğer takımlardan ziyade kendilerinin neler yaptıklarına baktıklarını söyledi.

Her geçen gün eksikler konusunda biraz daha gayret gösterdiklerini belirten Çapa, "Yeni oluşan bir takımız. Sıkıntıları ve saha içerisindeki olayı, olduktan sonra görebiliyoruz. Bir süre daha bu şekilde devam edecek. Üç hafta sonra bu sorunları çözmüş oluruz. Ondan sonra da bireysel hataları gidermek için çalışacağız. Şu an takım olarak iyi bir yoldayız. Birlik ve beraberlik de şu an iyi noktada. İyi bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah bunu bu şekilde devam ettiririz." diye konuştu.

Çapa, kendi istediği Boluspor'u oluşturamadığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Oluşturmam da zaten mümkün değil. O anlamda kafamızdakine takılıp kalırsak, bu sefer elimizdeki olanları göremeyiz. Tamamen yeni bir takım inşa ediyorsun, o takım içerisindeki iyi şeyleri zaman içerisinde görürsün. Zaman içerisinde değişiklikler olacaktır. Bu futbolun içerisinde var. 12 tane yeni transfer, geçen sezondan kalan 5 tane oyuncu grubu, bunların uyumunu kolay bir şekilde atlattığımızı düşünüyorum." 

Takımın ilk yarıya kadar bu şekilde gitmesi gerektiğini ifade eden Çapa, ikinci devre ya da gelecek sezon arzulanan kadroyu oluşturmaya çalışacaklarını kaydetti. 

Çapa, önlerindeki 3 haftanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Giresunspor, Büyükşehir Gaziantepspor ve Göztepe ile karşılaşacağız. Bu takımlar ilk altıyı hedefleyen takımlar. Bu üç haftayı iyi bir şekilde değerlendirecek olursak, bundan sonra süreç bize bir görüntü verecek. Sadece bize değil Bolu'ya ve yönetime de bir şeyler verecek. O görüntüye göre çalışmalar yapılacak." şeklinde konuştu. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.