İstifasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu

17/02/2014
17
ŞUB
2014

Boluspor eski teknik direktörü Besim Durmuş istifasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama;

Hedeflerimiz ve ideallerimiz doğrultusunda hayal edebileceğimiz her şeyi karşılayan büyük bir camiada görev aldık. Ekip arkadaşlarımla birlikte yarışarak, gelişerek Boluspor’u daha iyi noktalara taşımak için geldiğimiz günden itibaren 24 saat kulüpte kalarak enerjimizi oyuncu arkadaşlarımızla birlikte çok iyi noktalara taşımak istiyorduk. Yeni yönetimimizin de genç ve dinamik oluşu, hedeflerimize ulaşma noktasında bize destek olmaları önemliydi.

Maalesef çok verimli ve iyi oynadığımız maçlarda beklediğimiz sonuçları alamamamız camiamız da gerginlik yarattı. Son olarak kendi sahamızda oynadığımız Balıkesirspor maçını çok iyi oynamamıza rağmen kaybedince taraftarımızın haklı tepkisi ile karşılaştık. Bu noktada memleketim olan Samsun’da oynayacağımız Samsunspor maçı ekmek yediğimiz, gururla başında olduğumuz Boluspor camiasının tekrar güvenini kazanma noktasında çok büyük bir fırsat olacaktı. Bu amaçla bir hafta boyunca inanılmaz bir motive ile maça hazırlandık. Belki de geldiğimiz günden bugüne kadar motivasyon olarak en üst maçımızdı. Bunu futbolcu arkadaşlarımızda yakından bilmektedirler.

Samsun’da geçmiş dönemde yaşanan olaylar sonrası camiamıza ve şahsıma yönelik maç öncesi istenmeyen tezahüratlar oluştu. Bende teknik adam olarak oyuncularıma fazla yük olmama adına ve sahadaki konsantrasyonun bozulmaması için tedbirli davranmak zorunda kaldım. Alacağımız bir galibiyet teknik ekibim ve bana inanılmaz onur ve gururu yaşatacak, Boluspor’da tekrar güven tazelemek noktasında bizim için inanılmaz değerli bir galibiyet olacaktı. Kazanamadığımı için inanılmaz şekilde üzüntülüyüz.

Bu nedenle camiamızın daha fazla yıpranmaması adına görevimizden ayrılmak zorunda olduğumuzu belirterek, bizi göreve getiren Sayın Mehmet İnceayan’a, ekibim ve bana bugüne kadar destek veren başkanımız Sayın Savaş Abak ve yönetim kuruluna, her zaman hoşgörü ve tevazu ile yaklaşan Bolu Basınına, samimiyetine güvendiğimiz taraftarlarımıza, mesai harcayıp bize yemek veren, hizmet eden personele, basın danışmanından, kulüp müdürüne kadar üzerimizde emeği geçen herkese gösterdikleri saygıdan ötürü sonsuz teşekkür ederim.

Boluspor forması altındaki bütün futbolcu kardeşlerim adına dualarımızı eksik etmeden, üzülerek gönlümüzün yarısını Bolu’da bırakarak tüm Boluspor taraftarlarına ve Bolu halkına esenlikler dilerim.

 

Besim Durmuş /Teknik Direktör

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.