"İstifa etmeyi düşünmüyorum”

14/04/2013
14
NİS
2013

Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, kendi evimizde Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olduğumuz maç sonunda Boluspor taraftarını eleştirdi. Çetin, “Her takım 35. dakikada gol yiyebilir. Önemli olan 90 dakika takıma destek olabilmektir. Ancak bunu göremedik. İstifa etmeyi düşünmüyorum” dedi.  

Oğuz Çetin, “İçersinde oynadığımız maçlarda sizin karşınıza sürekli puan kaybeden bir hoca olarak çıkmayı hoş değil. Geçen haftalarda olduğu gibi kolay gel yedik. Maçlarda yenilmemek için gol atmamız gerekiyor. Sezon başında gol yollarında etkili olamıyoruz. Pozisyon yaratıyoruz ancak sonuca ulaşmıyoruz. Boluspor her sene süper lig hedefini taşıyan bir camia. Play-off’a oynayan takımların 5 puan gerisinde kaldık. Bundan sonraki maçları kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” diye konuştu.  

TARAFTARA SALLADI

Tribünlerden gelen istifa tezahüratlarıyla ilgili olarak ilginç sözlere imza atan Oğuz Çetin,

“Taraftarlardan gelen istifa tepkilerini doğal karşılıyorum. Boluspor’un hedefi her zaman süper ligdir. Onlara bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Ancak Bolu’nun hedefi varsa hedefe hep birlikte yürümek gerekiyor. Maçlar 90 dakika. 35. dakikada yenen golden sonra daha fazla destek  olunabilirdi. Gönül ister ki 90 dakika taraftarımız destek olsaydı. Ancak bunu göremedik. Gelinen durumu yönetim kurulu ile oturup konuşacağız. Ancak İstifa etmeyi düşünmüyorum” dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.