İşte yabancı böyle olacak! Omar, tribünleri ayağa kaldırdı

11/01/2012
11
OCA
2012

Boluspor’un, Fransa’nın Lille takımından transfer ettiği Omar Wade, Gençlerbirliği karşılaşması ile ilk maçına çıkmasına rağmen iyi bir oyun sergiledi.

Boluspor’un ikinci yarı hazırlıkları için kamp yaptığı Antalya’da takıma katılan Omar Wade, geleli kısa bir süre olmasına rağmen takıma çabuk uyum sağladı. Karşılaşmaya ilk onbirde başlayan siyahi oyuncu Gençlerbirliği karşısında etkili bir oyun sergiledi.

Gole çok yaklaştı


Karşılaşmanın 20. dakikasında Veysel’in pasıyla defansın arkasında kaleciyle karşı karşıya kalan Omar Wade, Gençlerbirliği kalecisi Ramazan’ı geçmek isteyince kendisi ve takımı adına mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.

Tribünleri ayağa kaldırdı


Boluspor taraftarlarının performansını merakla beklediği siyahi oyuncu, bu karşılaşmada sergilediği oyun, dar alandaki hareketleri, şık çalımları ve hızı ile topu her ayağına aldığında tribünleri ayağa kaldırırken, taraftarlardan alkış aldı.

Nazar değdi


Karşılaşmanın 82. dakikasında rakibi ile girdiği mücadele sonrası yerde kalan ve sahayı sedyeyle terk eden Wade, tedavisinin arkasından sahaya tekrar geri döndü. Oyuna girer girmez sağ kanatta önüne top atılan siyahi oyuncu bir kez daha sakatlanarak oyun dışı kalırken, yerini hakan Arslan’a bıraktı. Sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan genç futbolcunun önemli bir şeyinin olmadığı, ancak tedbir amaçlı mr’ının çekileceği öğrenildi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.