İŞTE SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTECEK OYUNCULAR

04/05/2023
04
MAY
2023

Boluspor'da yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlarken ekibimiz bazı oyuncularla yavaş yavaş yollarını ayırmaya başladı.

Manset14.com Özel haberi... 

Sezon başı devre arası transfer döneminde bir çok oyuncusu ile en az 2 yıllık sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar da geçen sezondan kadroda kalan bazı oyuncular ve bu dönemde bir yıllık yapılan bir kaç isimlerinde sözleşmeleri 30 Haziran'da sona erecek.

Ekibimizde Bülent Cevahir,  Veaceslav Posmac, Hakan Bilgic, Dejvi Bregu, Melih Okutan, Abdurrahman Canlı, Burak Asan ve Safa Kınalı'nın 30 Haziran 2023'te sözleşmeleri sona eriyor. Bu isimlerden sezon sonu gelmeden Safa Kınalı ve Melih okutan ile yollar ayrılırken, sözleşmesi devam eden ve yeni dönemde kadroda düşünülmeyen Eray Ataseven'e sezon sonuna kadar izin verilmişti. Boluspor'un yeni sezonda sözleşmeleri sona erecek bir kaç isimle yeniden sözleşme imzalayabileceği de öğrenildi. 

Boluspor'da sözleşmeleri devam eden oyuncular ise şöyle;

4 yorum yapılmış

  • YCEL 4 Mayıs 2023 • 10:53

    1 stoper 1 sağ bek 1 sol bek 1 ön libero 1 sağ kanat 1 sol kanat (gelecek vaadeden genç oyuncular olmalı) 1 On numara ve 1 forvet (kaliteli olmalı) Eray göderilmiş Balde de gönderilmeli. Sözleşmesi bitenlerle yenilenmemelidir. Alt yapıdan da desteklenmelidir.

  • Necdetakr 5 Mayıs 2023 • 00:12

    Merhaba İbrahim balde gönderin kanatlara takviye şart Turgay kaçar yerine adam lazım landel sakatlandı takım çöktü yedeği lazım vede devamı sırasıyla gelecek ( ben Zonguldak kdzeregli kıyım boluspor taraftarıyım mümkün olduğunca maçları kaçırmadan izliyorum)

  • Berat 5 Mayıs 2023 • 02:01

    Belde veteranlar liginde bile oynayamaz..hiç mi seyretmediniz.,bir de sözleşmesi devam ediyormuş..sırtında 53 ve 61 numara ile oynayan futbolcuları almayın..adamların aidiyet duygusu sadece karadenize..bize gelmesinler..Karadeniz lobisinin baskılarına boyun eğmeyin..siyasetçisi işadamı habire laz teknik direktör pazarlıyor..Blazer 5 maç kaldı kaç para aldı açıklayın..bunda sizinde suçunuz var başkan o gidince Erzurumspor biraz galibiyet yüzü gördü..

  • Davut 16 Mayıs 2023 • 22:12

    Bence melih ve sefa kalacaktı bregu berk Dino da aynı şekilde İbrahim balde gidecek İsmail çipe iyi arda gökhan alsan gökhan Karadeniz erdem canpolatkiralıktan dönsün artık

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.