İŞTE GÖRKEM'İN GÖRÜŞTÜĞÜ SÜPER LİG TAKIMI

29/05/2014
29
MAY
2014

Bir dönem Boluspor'da başarı ile forma giyen ve camianın oldukça sevdiği isim olan Ahmet Görkem Görk Mersin İdman Yurdu ile görüşüyor. Her transfer döneminde Boluspor ile adı anılan tecrübeli stoper süper ligin yeni ekibi ile pazarlık aşamsaında. 

Yeni sezon öncesinde Teknik direktör sorununu Rıza Çalımbay'ı takımın başına getirerek çözen Mersin İdman Yurdu'nda transfer çalışmaları da başladı. Yönetime transfer listesini sunan Çalımbay'ın listenin ilk sırasında alınmasını istediği savunma oyuncusu Ahmet Görkem var.

"BONSERVİSİ ELİNDE"

Elazığspor'un futbolcusu olan ancak geçtiğimiz yıl Çaykur Rizespor forması giyen Ahmet Görkem'in bonservisi de elinde bulunuyor.

"AHMET GÖRKEM KİMDİR ?"
Ahmet Görkem Görk, futbola 1999 yılında Galatasaray altyapısında başladı. 2002 yılında profesyonel olan Ahmet Görkem Görk, daha sonra sırasıyla Ç.Rizespor ve Boluspor, Konyaspor, Adanaspor formaları giydi. 2010-2011 sezonun sonunda Adanaspor'dan ayrılarak 1. Lig'e yeni yükselen Elazığspor'a geçti. Elazığspor ile Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Görk, bu takımla 2014 yılına kadar 52 maça çıktı ve 5 gol kaydetti.

Kaynak: Spor33.com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.