İŞTE FUTBOLCULARDAN İNANMIŞLIĞIN SÖZLERİ

02/02/2017
02
ŞUB
2017

Soner Şahin " Hocamız ve Başkanımız gerekli konuşmayı yaptı. Bize inanan ve güvenen herkesi burada gördüğümüz için mutluyuz. İnşallah mahcup etmeyeceğiz. Mersin İdmanyurdu maçı yeni bir başlangıç olacak. İlk yarıda yakaladığımız başarıları inşallah ikinci yarıya da yansıtırız."

Hakan Arslan "10 günlük ara takımımız için çok önemli. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Geri kalan haftalarda en iyi sonuçları alıp şampiyon olmak istiyoruz. Bu güce sahibiz. Çok daha iyi şeyler olacak."

Renato Arapi "Öncelikle tüm yönetimimize kötü süreçten sonra bize destek verdikleri için teşekkür ederim. Son maçlarda çok iyi değildik. Sakat ve cezalı arkadaşlarımız vardı. Ama şunu görüyorum ki herkes elinden geleni yapıyor. Bizde elimizden geleni yaparak önümüzdeki sene inşallah Süper Lig'de oynayacağız"

Yusuf Emre "Kötü bir dönemden geçiyoruz ama ilk devre nasıl çıkış yakaladıysak ikinci devrede bunu yapabilecek güçte olduğumuzu herkes biliyor. Takım olarak da buna inanıyoruz. İkinci devre Mersin İdmanyurdu maçı ile beraber daha iyi olacak. Seri yakalarsak şampiyon olacağımıza inanıyorum"

Abdulkadir Özdemir "İnşallah bizde sahada konuşup sizler için, bizler için şampiyon olacağız."

Ramazan Sal "Bugün burada toplanmamızı sağlayan Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Burada tecrübeli arkadaşlarımız var. Böyle samimi ortamda, şahsım adıma söylemek gerekirse hiç bulunmadım. Arkadaşlarım evine yada tesise gittiği zaman bu samimi ortamı düşünmeleri yeterli. Bize inanan Başkanımız, Yönetim Kurulumuz ve Teknik Heyetimizin inancını boşa çıkarmamamız gerekiyor. Başka takımlar neden olsun? Biz olacağız. Öyle düşünmemiz gerekiyor."

Rydell Poepon "Ben inanıyorum ki Mersin İdmanyurdu maçı eğer kazanırsak bizim Süper Lig'e gidiş yolumuzun başlangıcı olacak."

Bentley "Buraya çağırıldığımda tekliften dolayı çok mutlu oldum. Kulübün hedefleri bana anlatıldı. Gördüğüm kadarıyla takımda herkes elinden geleni yapıyor. Bende bu yüzden elimden geleni yapacağım. Umarım sonunda Süper Lig'e ulaşırız."

Özgür İleri "Böyle organizasyonlar birlikteliği, birlik ve beraberliği sağlıyor. İlk yarıda takım olduğumuz zaman nasıl başarılı olduğumuzu gösterdik. Bu bizim için çok uzak değil. Birlik ve beraberliği tekrar yakalarsak, ki yakaladığımızı düşünüyorum. Arzu ettiğimiz yerlere geleceğiz. Mersin İdmanyurdu maçı bunun için iyi bir başlangıç. İnşallah bu maç ile beraber bir seri yakalarız. "

Mitchell te Vrede "Bu ortamda gördüğüm kadarıyla herkesin ortak düşüncesi var. Bizimde yapmamız gereken tek şey bunu gerçekleştirmek"

Alim Öztürk "3-4 haftadır buradayız. Takım arkadaşlarımız olsun, hocalarımız olsun bizlere çok iyi davrandılar. Onlara teşekkü

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.