İşte Boluspor'da ilk yarının en çok forma giyen isimleri

01/01/2014
01
OCA
2014

 

Boluspor PTT 1. ligin ilk yarısında 18 maçı geride bırakırken, bu devrede hangi futbolcunun kaç dakika forma giydiğini sizler için araştırdık. 

Kırmızı beyazlı ekipte 18 maçın tamamında forma giyen Atacan Öztürk 1620 dakika ile zirvede yer aldı. Bu futbolcuyu yine başarı abidesi Hakan Arslan 1530 dakika ile takip ederken, Hakan sadece son oynadığımız Denizlispor maçında forma giymedi. Arslan diğer 17 maçın tamamında 90 dakika forma giymeyi başardı. Hakan'la birlikte yine ekibimizin eski isimleri Alp ve Emre izledi. Alp Hakan'la birlikte geçen yılda bu alanda zirvede yer almıştı. İki oyuncu istikrar abidesi olarak bu yılda bayrağı taşıyan isimler oldular.  Sezon başında Boluspor yönetiminin ısrarla satmak istediği ancak kamuoyunun baskısı ile vazgeçilen Emre 17 maçta 1425 dakika oyunda kaldı. Bu süre Emre'nin rekoru oldu.

Transferler tam bomba çıktı

Yeni transferlerden Zlatkov ve Fatih Şen en istikrarlı isimler oldular. Kadroya bir çok ismi dahil etmesine karşın hemen hemen bir çoğundan istediği verimi alamayan Boluspor yönetimi Fatih Şen ve Zlatkov ile biraz olsun derin nefes almış oldu.

İşte Boluspor'un ilk yarı karnesi;

Adı Soyadı Doğum Yeri Ülke Maç Sayısı Forma No Toplam Dakika
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.