İŞTE ADAY FATİH METİN'İN STADYUM PROJESİ (VİDEO HABER)

05/02/2019
05
ŞUB
2019

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen toplantıda Bolu için hazırladıkları projeleri anlattı. Fatih Metin tarafından açıklanan, başta stadyum, fuar merkezi ve tarih ve turizm alanı olmak üzere çok sayıda proje salondakiler tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin en önemli projesinin Bolu Şehir Stadyumu olduğunu ifade etti. Metin, dünyada örneği bulunmadığını söylediği stat projesini video eşliğinde toplantıya katılanlara tanıttı. Videoda çam ağacından düşen kozalak bir stadyum olurken, Bolu'ya özgü bir modelle yeni stadyumun projesinin çam kozalağına benzemesi dikkat çekti.

"Herkes spor yapacak"

"Bolu’daki bütün öğrencilerimiz, ne kadar gencimiz, öğrencimiz varsa en az bir spor dalı ile uğraşmasını sağlayacağız" diyen AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Fatih Metin "Her spor branşında da başarılı gençlerin yetişmesini sağlayacak altyapıyı kuruyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Bolu kış mevsiminin en iyi yaşandığı yerlerden bir tanesi. Bolu’da, küçük büyük, kim kayak öğrenmek istiyorsa, ücretsiz olarak Bolu Belediyesi olarak bu ihtiyacı karşılayacağız" dedi.

"Boluspor süper lig maçlarını bu stadyumda oynayacak"

Metin ayrıca yeni yapılacak stadyumun 20.014 sayı kapasiteli olacağını Bolu'da yapılacak referandum ile biri mevcut yeri olmak üzere 3 daha farklı noktaya yapmak için konuyu halka soracaklarını belirtti. Mevcut stadyumda Boluspor süper lig maçlarını oynayacak diyen Metin, ayrıca ülkemizde düzenlenecek ulusal turnuvalarda yeni stadyumun ev sahipliğini yapacağını belirtti. 

Metin ayrıca Spor Turizmi adı altında tüm federasyonlarla çalışma içine gireceklerini belirtti.

İŞTE FATİH METİN'iN STADYUM RPOJESİNİN GÖRÜNTÜLERİ;  

 

 

Fotoğraf açıklaması yok.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.