İsmail Haktan Odabaşı ile görüşmeler başladı

13/01/2014
13
OCA
2014

Devre arası transfer dönemini oldukça sakin geçiren Boluspor şuana kadar sadece Balıkesirspor'dan Mustafa Kayabaşı'nı kiralarken, yeni hedef Şanlıurfaspor formasını giyen: İsmail Hakan Odabaşı.
22 yaşındaki İsmail Haktan Odabaşı ortasaha/sağ kanat mevkisinde forma giyiyor. Daha önce Balçovaspor, Bursaspor, Denizlispor ve son olarakta Şanlıurfaspor formalarını giyen genç oyuncunun Şanlıurfaspor ile sözleşmesi devam ediyor. Oyuncunun kulübü ile yollarını ayırması durumunda kırmızı-beyazlı renklere imzayı atacağı gelen bilgiler arasında.

İsmail Haktan kimdir?

İsmail Haktan Odabaşı (d. 7 Ağustos 1991, Konak, İzmir), Türk futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da oynamaktadir.

Kulüp takımları kariyeri

Bir İzmir ekibi olan Balçovaspor'nun altyapısında yetişen İsmail Odabaşı 2007 yılında Bursaspor transfer oldu ve iki yıl Bursaspor altyapısında oynadıktan sonra as takım ile antremanlara çikmaya başladı ve 10 Mart 2010 tarihinde Kasımpaşaspor ile oynanan Süper Lig karşılaşmasinda 75. dakika'da Sercan Yıldırım yerine oyuna dahil olarak ilk Süper Lig maçına çikmiş oldu. Daha sonraları ara sira Süper Lig maçlarinda oynadı ve bazı maçlarda ilk onbirde sahaya çikmaya başladı. Hızı ve sert şutlarıyla dikkat çekmektedır Volkan Şen'in alternatifi olarak oyuna dahil olmaktadır.
 
İsmail Haktan Odabaşı, 2013-2014 sezonunda PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'a transfer olmuş ve bir yıllık sözleşme imzalamıştır.
 
Millî takım kariyeri

25 kez millî takımlara çağrılan İsmail Haktan Odabaşı, 5 kez Türkiye U-16, 7 kez Türkiye U-17 7 kez Türkiye U-19, 2 kez Türkiye U-20 ve 2 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 23 kez millî formayı giymiştır ve müsabakalarda 5 gol kaydetmiştir.

Boluspor Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.