İŞLEM TAMAM.. HAKAN VE EFE RESMEN BOLUSPORLU

30/08/2016
30
AĞU
2016

Boluspor'da bu sezon işler yolunda ve iyi gitmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı yönetim 4 bir koldan ekonomik sorunlara çözüm ararken, transferde de iki önemli sorun halledildi. Lisans problemleri olan Hakan Arslan ve Efe Özarslan artık resmen Bolusporlu oldular.

Ligin ilk iki maçından iki galibiyetle ayrılan ve süper bir başlangıç yapan Boluspor'da bu maçlarda lisans problemleri nedeniyle forma giyemeyen stoper Efe ve sol bek Hakan'ın TFF tarafındaki sorunları çözüldü. İki oyuncunun eski kulüpleri ile olan problemlerle bizzat ilgilenen başkan Çarıkcı'nın yaptığı uzun görüşmeler sonunda ligin 3. maçında forma giyebilecekleri öğrenildi.

BU MEVKİDE FORMA ASLANIN AĞZINDA

Tecrübeli Hakan Arslan savunmanın solunda Özgür Özkaya ve Renato ile forma mücadelesi yapacak ve bu mevkide rekabet kıyasıya yaşanacak. Stoperde sezona Necati ve Diarra ikilisi ile başlayan Boluspor'da  bu ikiliye yine Arnavut oyuncu Renato ve lisans problemi çözülen Efe'nin dahil olacak olması en çok teknik direktör Fuat Çapa'yı sevindirecek gibi görünüyor. Hakan Arslan'da görev verilmesi halinde stoper için  bir başka aday..

 

İŞTE TFF'NİN BUGÜN VERDİĞİ KARAR

Tahkim Kurulu 30 Ağustos 2016 günü (53) sayılı toplantısında gündemindeki maddeleri inceleyerek aşağıdaki kararları almıştır.

2. E.2016/176, K.2016/225

Hakan Arslan'ın 25.08.2016 tarihli dilekçesi incelendi. Başvurunun Kurulumuzun E.2016/176-K.2016/225 sayılı kararına karşı yargılamanın iadesi talebini içerdiği, taraf teşkili sağlandığı ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;

- Daha önce 18.08.2016 tarihli Tahkim Kurulu kararı ile Şanlıurfa Spor Kulübü'nün cezasının kaldırılmış olduğu bu aşamada dosyaya sunulan deliller dikkate alınarak futbolcu Hakan Arslan hakkında uygulanan 6 ay resmi müsabakalardan men cezasının kaldırılmasına oybirliği ile (K.2016/225 EK)

1. E.2016/86, K.2016/116

Efe Halil Özarslan'ın 23.08.2016 tarihli dilekçesi incelendi. Başvurunun Kurulumuzun E.2016/86-K.2016/116 sayılı kararına karşı yargılamanın iadesi talebini içerdiği, taraf teşkili sağlandığı ve gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;

- Buca Spor Kulübü başkanı tarafından düzenlendiği iddia edilen yeni delil mahiyetinde belge sunulmuş olduğundan Efe Halil Özarslan'la ilgili hükmedilmiş 6 ay Sportif cezanın uygulamasının tahkim kurulu talimatının 20. Maddesine göre UYGULAMASININ DURDURULMASINA, yargılama ile ilgili duruşma açılmasına taraflara duruşma gün ve saatinin bildirilmesine,

 

Karar verilmiştir.

Tahkim Kurulu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.