İrfan Ulusan “Bolunun gençlerine kucak açtık”

22/08/2013
22
AĞU
2013

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Mudurnuspor, yeni sezon hazırlıklarını Karaçayır sentetik sahada günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor. Bolunun çocuklarından oluşan bir takım kurmayı hedefleyen Mudurnuspor, dış transferde 8 oyuncuyla sözleşme imzaladı. 

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) bu sezon ilimizi temsil edecek olan Mudurnuspor, yeni sezon hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor. Öncelikle iç transferi bitiren Mudurnuspor, bütçesine göre dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon tamamı Bolu’nun çocuklarından kurulu bir takım kurmayı hedefleyen Mudurnuspor, daha önceki yıllarda Boluspor forması giyen Uğur Aldemir (Devrek Belediyespor), Berkay Şengün (Bolu İl Özel İdare), Tolga Türker (Bolu İl Özel İdare), Mesut Tezel (Yeniçağaspor), Feyyaz Uçar (Boluspor), Murat Cambazlar (Bolu İl Özel İdare) ve kaleci Murat Demir’i (Kızıkspor) kadrosuna kattı. Dışardan oyuncu almayarak bu sezon sadece Bolunun çocuklarından kurulu bir takım kuracak olan Mudurnuspor teknik direktörü İrfan Ulusan, gazetemize yaptığı özel açıklamada “Artık bir sadece Boluspor yetmiyor Bolu’ya. Bir sürü genç var. Biz bunlara kucak açmış durumdayız. Bu yıl Bolunun çocuğunun da bu liglerde iş yapabileceği göstereceğiz herkese” dedi.

ZOR BİR GRUPTA YER ALIYORUZ

Bu sezon Mudurnuspor olarak 9.grupta yer aldıklarını belirten Teknik direktör İrfan Ulusan “Daha önceki yıl Ankara grubunda Bolu’yu temsilen takım mücadele ediyordu ama bu yıl İstanbul tarafına verdiler. 4 İstanbul takımı var. 3 Adapazarı, 2 Düzce, 2 Eskişehir, 2 Afyon takımı var. Tabiî ki zor bir grup. Bizim amacımız bu yıl lige alışmak ve burada tutunmak. Daha sonrada yine Bolu’nun çocuklarıyla bu ligi devam ettirebilmek. Hedefimiz yine Bolunun amatördeki çocuklarıyla bir mücadelenin içine girmek ve bu mücadelenin içinde başarılı olmak”

BOLU’NUN GENÇLERİNE KUCAK AÇTIK

Yeni sezon hazırlıklarına 2 hafta önce başladıklarını ifade edene Ulusan “2 hazırlık maçı yaptık. Ama bizim kadromuzun tamamı Bolu’dan oluşuyor. Dışardan oyuncu gelmek istiyor ama imkânlarımız kısıtlı olduğu için bunları değerlendiremiyoruz. Ama elimizden gelenin en iyisini yapıp, BAL Liginde mücadelemizi sürdürüp, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İşimiz zor, bunun farkındayız. Ama biz karaçayıra gelen, karaçayır seyircisini hem bu sene artırmak istiyoruz. Maçlarımızı Mudurnu’da değil, Karaçayır 4’nolu sahada oynayacağız. Mücadeleci bir takım yaratıp, karaçayıra gelenlere zevkli maçlar seyrettirmek istiyoruz. Artık Bolu’nun ikinci takımıyız. Alt yapıdan 2-3 tane daha iyi oyuncu alırsak, daha yüksek yerlerde başarılı olabiliriz. Şampiyonluk demiyorum ama devre arasından sonra birkaç takviyeyle ligi daha iyi yerlerde tamamlaya biliriz. Bolu’nun ikinci takımı olabilmemiz içinde bu çalışmaları yapmamız gerekiyor. Artık bir sadece Boluspor yetmiyor Bolu’ya. Bir sürü genç var. Biz bunlara kucak açmış durumdayız. Bu yıl Bolunun çocuğunun da bu liglerde iş yapabileceği göstereceğiz herkese”

BÜTÇEMİZ KISITLI

Gereken maddi desteği bulamadıklarını ifade eden İrfan Ulusan “Maddi desteği bulamadık tabiî ki. Sonuçta bütçemiz kısıtlı. İmkânlarımızı zorlamaya çalışıyoruz. Maçlarımı

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.