İnceayan: "10 takım arasındayız"

10/07/2013
10
TEM
2013

Boluspor'un kulüp başkanı Mehmet İnceayan, takımlarının ligdeki 10 iddialı ekip arasında yer aldığını söyledi.

İnceayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının tesislerde yapılan çalışmalarla devam ettiğini belirterek, kampın çok iyi gittiğini, denenmek üzere gelen futbolcuların bazılarını gönderdiklerini anlattı.

Senegal'den gelen bir futbolcunun da kampa katılacağını ifade eden İnceayan, "Kampta denenmek üzere iki Senegalli futbolcu olacak. Santrfor mevkisinde oynayan iki oyuncuyu deneyeceğiz. Beğenirsek bunlardan biriyle anlaşma yaparak, yabancı transferimizi tamamlamış olacağız. Ayrıca dış transfer konusunda iki oyuncu ile görüşüyoruz. İsimleri anlaşmaya vardığımız zaman belli olacak" diye konuştu.

İnceayan, dört takımın düşmesinin ligi daha zor hale getirdiğini anlatarak, "Dört takımın düşmesi' demek, her takımın düşme ihtimalinin olduğu bir lig haline geldi. Onun için çok temkinli ve akıllı olmamız gerek. Şu anki hedefimiz ilk altı. İlk altıdan sonra her şey olabilir. Bir yerde sakin ve sabırlı olmak gerek. 'Ligler başlamadan, takımı görmeden bu ligin favorisiyiz' diyemiyoruz. Şu an ligde 10 takım iddialı, biz de bu takımlar arasında yer alıyoruz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ile de hazırlık maçı yapacaklarını anımsatan İnceayan, şunları dile getirdi:
"Düzce Fenerbahçeliler Derneği ve Düzce'nin ileri gelenleri, hazırlık maçının Düzce'de oynanmasını istemiş Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'dan. Aziz Yıldırım da kabul etmiş. Biz de Bolu'da da bir hazırlık maçı yapılması için Fenerbahçe yönetimiyle görüşme yaptık. Fenerbahçe'nin programının dolu olması nedeniyle teklifimiz kabul edilmedi ama Düzce'de oynanacak hazırlık maçının hasılatı Düzce ile yarı yarıya.

'Aziz Yıldırım da hasılat yarı yarıya olsun' demiş. Bizim için Düzce ya da Bolu'da oynamak fark etmez."

İnceayan, Düzce Stadı'nın 4 bin 500 seyirci kapasiteli olduğunu, Bolu'ya ayrılan bin biletin kısa zamanda satışa sunulacağını sözlerine ekledi.

 

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.