İmza sonrası önemli açıklamalar

29/11/2013
29
KAS
2013

 

Boluspor'da göreve getirilen teknik direktör Besim Durmuş bir açıklama yaptı. Ali hocaya teşekkür eden Durmuş ligin zorluğundan bahsederken, Boluspor'a para için gelmediğini belirtti.

 

 

"Boluspor sürekli yarışan bir kulüp"

 

Bugün futbolcu arkadaşlarıma da söyledim. Sizleri burada görünce çok büyük bir camiaya geldiğimi anladım. Biz dışarıdan, yıllardır buraya gelip giden, hem hoca olarak hem futbolcu olarak hem de teknik adam olarak, Bolu futbol şehri. Takımların gelip gittiği yerler. Bolu futbol içinde kök salmış, değerleri olan sürekli yarışan bir yapısı var. Sürekli üst ligi istiyor. Son 10 yıldır bugün PTT liginin ilk altısının içinde olan hatta finalden dönen, yılmadan ısrarlı bir şekilde siz Bolu’nun gönül dostlarıyla, buraya hizmet eden yönetim kurulları inisiyatif kullanarak her sene Bolu takımını kaliteli oyuncularla yarışan, herkesin seyretmesi noktasında başarısı anlamında beklenti içine giren bir yapısı var.

 

 

"Sahada çok koşacağız, çok mücadele edeceğiz"

 

Birçok takımdan Boluspor’u ayrı tutabilirim. Geçmişte Türk futboluna çok önemli oyuncular armağan eden, her sene yarışan bir yapısı var. Üsten çıkan düşüyor, çıkamayan büyük paralar veriyor. Daha çok borca giren takım bir sene sonra daha alt lige düşüyor. Burası her sene yarışıyor. Her sene ısrarlı bir şekilde kendi memleketine kendi kültürüne sahip çıkarak PTT liginin en kaliteli en sevilen en köklü kültürü olan yapısı noktasında buraya gelmekten çok mutluyum. Buraya başta Başkanım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Ben buraya gönlümle, hayalimle isteyerek geldim. Çok para için gelmedim. Boluspor’un hedefleri doğrultusunda, benim hayallerimi doldurduğu için geldim. Beklentilere cevap vererek, Boluspor’u kamuoyunun beklediği noktaya taşımak için buradayız.  İnşallah bunu başaracağız. 24 saat futbola zaman ayıracağız. Hatalarımız olacak. Sahada çok koşacağız, çok mücadele edeceğiz. 

 

"Ali hocama teşekkür ediyorum"

 

Ali hocam benim takım arkadaşım. PRO Lisans’ta 90 gün birlikte olduk. Ali hocam özel bir insan benim için. Boluspor’un başarısı için dua ediyordu. Bazen işlerin iyi gitmesi için, hocaların hoca şansı olur. Ali hoca’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

"Boluspor’u hed

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.