İLK ''6''DA HAYAL

11/03/2017
11
MAR
2017

Boluspor TFF 1.Lig’in 24.haftasında Denizlispor’a konuk oldu. Maç Denizlispor’un 3-2 üstünlüğü ile bitti. Denizlispor 3 puanı sahibi olarak puanını 30’a çıkardı. Boluspor ise 32 puanda kaldı.

Boluspor maçın ilk bölümlerinde oyun kontrolünü elinde tuttu. Boluspor  12.dakikada kullandığı korner atışında Peopen’in kafa vuruşuna Alim’in müdahale etmesiyle top filelere gitti. Filelere giden top gol değeri kazanmadı. Filelere giden topun öncesinde Ramazan’ın ceza sahasında yaptığı müdahaleye hakem faul düdüğünü çaldı. 28.dakikada Andre Santos bire bir de yakaladığı net gol pozisyonundan yararlanamadı. 31.dakikada Guido Koçer Denizlispor defansında bulduğu boşlukla birlikte kaleye kadar sokuldu vuruşunu yaptı, top yan taraftan auta çıktı. 35.dakikada Mortiz’in ortasına kafa vuruşunu yapan Ömer, Denizlispor’u 1-0 öne geçirdi. Boluspor’un geri düşmesinden itibaren 40.dakikada yakaladığı kontra atakta Anco Jansen’ın pasında Andre Santos sol ayağıyla yaptığı şık vuruş da top filelerle buluştu, skor 1-1 geldi. 43.dakikada Denizlispor’un kullandığı serbest vuruş kaleci Melih’den sekti. Seken topa araya giren Alperen, Denizlispor’u 2-1 öne geçirdi. İlk yarı Denizlispor’un 2-1 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya Boluspor hızlı başladı. 46.dakikada Hakan’ın ortasında Peopen, Andre Santos’un önüne topu bıraktı. Vuruşu yapan Santos’un topu auta çıktı. Boluspor 49.dakikada Peopen’le net gol pozisyonundan yararlanamadı. 51.dakikada Boluspor istediği golü Peopen ile buldu. Anco Jansen Denizlispor ceza sahasına taşıdığı topta, pasını Peopen’in önüne bıraktı Peopen sağ kanattan yaptığı vuruşla top filelerle buluştu. Maçta 2-2 beraberlik sağlandı. 57.dakikada Denizlispor 3 gole çok yaklaştı. Volkan’ın sert vuruşunda Melih topu kontrol ederek golü engelledi. 64.dakikada Melih’in oyuna soktuğu top Guido Koçer ile kaleci Asil Kaan’ın arasına düştü. Asil Kaan’dan seken top Guido Koçer’in önünde kaldı. Koçer vuruşunu yaptı top auta çıktı. 68.dakikada Andre Mortiz’in yaptığı ortaya Yasin Ozan kafa vuruşunu yaptı. Filelere giden top Denizlispor’u 3-2 öne geçirdi. Maçın sonuna oynanmamış en az 6 dakika eklendi. 90+1 de Anco Jansen kaleci ile bire bir pozisyondan yararlanamadı. Maç Denizlispor’un 3-2 üstünlüğü ile bitti.

 

Denizlispor

İlk 11: Asil Kaan, Alperen, Ömer, Burak, Cenk, Kerem Can,

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.