"İlk 2'de yer almak, ilk 6'dan kopmamak için"

22/02/2012
22
ŞUB
2012

Boluspor teknik direktörü Özcan Kızıltan, Göztepe maçının kolay geçmeyeceğini söyledi. Kızıltan “Bu hafta sürprize yer bırakmadan Göztepe maçını almak istiyoruz” dedi.
 
Kızıltan, yaptığı açıklamada, Göztepe'nin alt sıralardan kurtulma mücadelesi verdiğini belirterek, ''Rakibimiz, ikinci yarı ile birlikte maç kazanamamış, bunun stresini yaşayan bir takım. Biz de üst gruptan kopmamak adına kendi sahamızda oynadığımız maçları kazanmak istiyoruz. Kazanmak için oyuncular, var gücünü ortaya koyacaktır'' dedi.

Bank Asya 1. Lig'de maçların zorlaştığını kaydeden Kızıltan, ''Hedefi olan takımlar üst gruptan kopmamak, daha da yaklaşmak, ilk 2'de yer almak, ilk 6'dan kopmamak için var gücünü ortaya koyuyorlar. Alt grupta bulunan takımlar, ligde kalma mücadelesi veriyor. Lig daha da zorlaşıyor'' diye konuştu.

Kızıltan, ligdeki takımlar arasında çok fazla puan farkının olmadığına dikkati çekerek, şunları söyledi ''Alttaki takımla lider olan takım arasında çok büyük puan farkı yok. Ligdeki takımlar arasında çok fazla kalite farkının olmadığını görüyoruz. Onun için maçlar kolay geçmiyor. Sürpriz neticeler olabiliyor. Biz bu hafta sürprize yer bırakmadan bu maçı almak istiyoruz'' dedi.
Geçtiğimiz hafta oynanan ve 0-0 berabere biten Adanaspor maçına da değinen Kızıltan, ''Adanaspor deplasmanı kolay bir deplasman değildi. Adanaspor iyi bir takım. Maçın sonucunda alınan bir puan iyi görülüyor. Zorlu Adanaspor deplasmanını unutarak, bu hafta kendi seyircimiz karşısında oynayacağımız Göztepe karşılaşmasına odaklanmış durumdayız'' dedi.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.