İki oyuncu daha Rizeye götürülmüyor

17/12/2011
17
ARA
2011

Boluspor'da Rizespor maçı öncesi son çalışma bugün tesislerde yapılırken ekibimizde iki önemli oyuncu daha sakatlıkları nedeniyle Rize'ye götürülmeyecekler. Kafile pazar günü İstanbul'dan havayolu ile önce Trabzon'a ardından Rize'ye karayolu ile geçip maç saatini bekleyecek. 


Pazartesi akşamı deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Boluspor'da bu maçın hazılrıkları bugün yapılan son çalışma ile tamamlandı. Antrenmanın ilk bölümünde ikiye ayrılan takımın bir bölümü salonda çalışırken, diğer bölüm sahada çalıştı. Çalışmanın son bölümüğnde A-2 takımı ile çift kale maç yapan Boluspor'da Cemil ve Ferhat sakaltıkları nedeniyle çalışmada yer almdılar. İzinli olan Ümit ve Landry'nin de yer alamadığı çift kale maçta A-2 takımına karşı Boluspor iki ayrı onbiri ile sahaya çıktı. 

 

Ferhat ve Cemil Rize'de yoklar


Boluspor'un tecrübeli iki oyuncusu Cemil ve Ferhat zorlu Rize maçında sahada yer almayacaklar. Ferhat’ın adalesindeki sakatlık devam ederken, Cemil’in hafta içi yapılan antrenmanda sol ayağında meydana gelen ağrılar nedeniyle riske atılmayacağı ifade edildi.



Öte yandan Boluspor'un bu son çalışmasını yöneticiler Osman Gürsoy, Seçkin Kavarna, Hüseyin Kayalıoğlu ve Nadi Okur'da yakından takip etti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.