İKİ MAÇLIK SERİ 2 PUAN KAYBI İLE SONA ERDİ

11/12/2021
11
ARA
2021

Spor Toto 1. Ligin 16. haftasında Boluspor ile Adanaspor Atatürk Stadyumunda karşılaştı. Her iki yarıda tarafların gol kaydedemediği maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 Boluspor kendisi gibi 19 puanda yer alan Adanaspor karşısına Selmani, Abdurrahim, Fethi, Bregu, Hakan, Roshi, Zahit, Kasongo, Emin, Bertu, Berk onbiri ile çıktı. Kulübede ise Ömer, Diarrassouba, Arda Şengül, Novak, Atamer, Talha, Arda Köksal, Ensar, Diyar, Erkam yer aldı. 

İki takımında fazla etkili olamadığı ilk yarıda Boluspor Kasongo ile net 1 pozisyon kaçırırken, takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. 
İkinci yarıda da fazla etkili pozisyonların yaşanmadığı maçta ekibimiz Boluspor topa daha fazla sahip olan taraf olmasına rağmen 3. Bölgedeki etkisizliği fazla pozisyona girememize neden oldu.  BU devredeki oyuncu değişikliği de iki takımın skor üretmesine tken olmadı ve mücadele başladığı ibi 0-0 sona erdi. 

Bu sonuçla iki takımda 20’şer puana yükseldiler. Ligde son iki maçını kazanan Boluspor bu sonuçla evinde önemli 2 puan kaybı yaşadı. Kırmızı beyazlılar 15 Aralık’ta deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Adanaspor ise İstanbulspor’u konuk edecek.  
 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.