İÇ SAHADA YİNE 2 PUAN KAYBI

07/10/2018
07
EKİ
2018

Spor Toto 1. ligin ilk 7 haftasını 6 galibiyet ve 1 beraberlikle geçiren Boluspor, 8. haftada sahasında Giresunspor ile karşılaştı. İlk haftalara oranla iyi futbol ortaya koyamadığı maçta kırmızı beyazlılar 2 puan kaybettiler.

 Boluspor Giresunspor mücadelesine Gökhan, Hayrullah, Diarra, Ümit, Ufuk, Burak, Akabueze, Yusuf Emre, Melih, Mustafa, Özgür Can on biri ile çıktı. Sakatlıkları süren Guido, Uğur Akdemir ve İshak zorlu mücadelede forma giyemeyen isimler oldular. Burak Asan İshak'ın yerine ön liberoda görev alırken, Uğur'un yerine Hayrullah, Guido'nun yerine yine milli oyuncumuz Melih kanatta görev alan isim oldu.  

Maça Boluspor atak başlarken 4 dakikada Melih önemli pozisyondan yararlanamadı. 16'ıncı dakikada Bentley kazanılan Serbest vuruşta topu fileler buluşturmayı başardı. Yine bu devrede Özgür Can Özcan iki önemli pozisyonda maçı koparacak golleri kaydedemedi. Giresunspor'un ilk yarıda yakaladığı iki önemli pozisyonda Gökhan konuk ekibe beraberlik şansı vermeyen isim oldu.  

Giresunspor 2. yarıya daha iyi başlayan taraf oldu. Boluspor kontrollü oyunu tercih etse de konuk ekip bu devrede daha etkin olan taraf olmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekibin yoğun pas hatası ve yarı sahasından çıkarken kaptırdığı toplar Giresunspor ataklarına dönüştü. Misafir takımın golü yine Boluspor'un çıkarken kaptırdığı top sonrası 66. dakikada geldi. Maçın adamı olan Giresunspor kalecisi Kayacan iki devrede de önemli kurtarışlar yaparken, 2. yarıda Bentley ve Melih'in birer kafa vuruşu tabelayı değiştirmek için yetmedi.  Yine bu devrede Yusuf Emre'nin bir şutu, oyuna sonradan giren Franck Etoundi'nin bir kafa şutu ve bir önemli gollük pozisyonunda top filelerle buluşmayınca mücadele 1-1 sona erdi. 

Bu sonuçla Boluspor bu sezon 2. kez sahasında puan kaybı yaşarken puanını 20'ye yükseltti. Giresunspor ise 13 puana yükseldi. 

 

Boluspor: Gökhan Değirmenci, Ümit Kurt, Ufuk Budak, Hayrullah Bilazer, Mamadou Diarra, Chukwuma Akabueze, Mustafa Durak (81' Bilal Sebaihi), Yusuf Emre Gültekin, Melih Okutan (67' İsmail Haktan Odabaşı), Burak Asan, Özgürcan Özcan (73' Franck Etoundi)

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar   

 


Giresunspor: Kayacan Erdoğan, Uğur Arslan Kuru, Aykut Demir, Hüsamettin Tut, Ferhat Görgülü, Muhammet Reis (73' Muhammed Ildiz), Guy Landel, Zeni Husmani (58' Kağan Miray Bağış), Adama Ba (80' Bahadır Erol), Kürşad Sürmeli, Abiola Dauda


Hakem: Hakan Ceylan, Deniz Turgut, Baran Eraslan, Caner Ak

Goller: DK 15: Chukwuma Akabueze (Boluspor), DK 67: Abiola Dauda (Giresunspor)

Sarı Kartlar: DK 14: Muhammet Reis (Giresunspor), DK 57: Mamadou Diarra (Boluspor), DK 90: Gökhan Değirmenci (Boluspor), DK 90: Burak Asan (Boluspor), DK 90: Franck Etoundi (Boluspor)     

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.