"Hocamız isterse gelebilirler”

01/12/2013
01
ARA
2013

Teknik Direktör Besim Durmuş için düzenlenen imza töreninde bomba patladı. Başkan Mehmet İnceayan, “Hocamıza Metin Depe ve Sinan Kurumuş’un kadro dışı kaldığını ilettik. İsterse geri gelecekler” dedi. 

 

Kırmızı beyazlı kulüpte yeni teknik adam Besim Durmuş ile sözleşme imzalandı. İmzadan çok gidişata ilişkin sorular konuşuldu. Toplantıda Besim Durmuş’un konuşmasından sonra yeniden açıklama yapan Başkan Mehmet İnceayan, “Biliyorsunuz Metin Depe ve Sinan Kurumuş kadro dışı bırakılmıştı. Hocamıza bunu ilettik. Değerlendirmek isterseniz geri çağırabiliriz dedik. Hocamız isterse gelebilirler” dedi.

 

 Kapılar yeniden açıldı 

Başkanın iki futbolcu önerisine açıklık getiren çiçeği burnunda teknik adam Besim Durmuş, “Bizim için Metin de Sinan da önemli oyuncular. Tabiî ki bir karar verilmiş. Ancak ligden de tanıdığımız iki oyuncuyu izlemek isterim. Eğer onlar bize bir şey verebilirlerse neden olmasın” diyerek yeşil ışık yaktı. Başkan İnceayan’ın ardından Besim Durmuş’un da iki futbolcuya sıcak bakması yeniden takıma dönecekleri sinyallerini verdi.  

Bolu Şampiyon

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.