HOCAM! BU ARKADAŞLARA DİKKAT EDELİM!

10/03/2023
10
MAR
2023

Boluspor'un rakibi Tuzlaspor'un bu sezon gol yükünü iki yabancı oyuncusu çekiyor. Adeniyi 9 gol 4 asist ile en skorer isimleri olurken, Fransız futbolcu Nzuzi Mata'da 7 golle takımına katkıda bulundu.

Tuzlaspor’da bu sezon 2 futbolcu golleriyle ön plana çıktı. Fransız futbolcu Nzuzi Mata, mavi-beyazlı formayla 7 gole imza atarken, 1 de asisti var. Rakip Tuzlaspor'da en skorer isim ise Nijeryalı futbolcu James Adeniyi oldu. Adeniyi Tuzlaspor formasıyla 9 gol ve 4 asistle takımında ön plana çıkan isimlerden birisi oldu.

Tuzla evinde pek yok gibi!

25 puanlı Tuzlaspor ligde 13. sırada yer alıyor. Bir dönem Boluspor'da da çalışan Özcan Bizati'nin öğrencileri içeride oynadıkları 12 maçın sadece 3'ünü kazanabildiler. 2 maçta berabere kaldılar. Sahasında 7 mağlubiyeti olan İstanbul temsilcisi ligin beraberliği pek sevmeyen takımlarından. 4 maçla ligin en az beraberlik yaşayan takımı. Ligde 7 galibiyeti bulunan Tuzlaspor,13 kez mağlup oldu.   

Deplasmanda 9 maçtır kazanamıyoruz

Buna karşın Boluspor deplasmanda 9 maçtır kazanamıyor. Ligde son 4 maçta 3 puanı bir arada göremeyen ekibimiz bu şansızlığına da son vermek istiyor.  Bolu'da ilk yarıda oynanan maç 0-0 sona ermişti.

Eskiler bize karşı

Boluspor'da bir dönem görev yapan teknik direktör Özcan Bizati ile oyuncular İsmail Konuk, Muhammed Bayır, ve Ozan Papaker Tuzlaspor forması ile eski takımlarına karşı mücadele verecekler.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.