Hocada sona doğru...

19/12/2011
19
ARA
2011

Boluspor'un bu akşam oynayacağı Çaykur Rizespor maçını kırmızı beyazlı ekibin yeni hoca adayının tribünden takip edeceği öğrenildi. www.ozgurbolu.com un özel haberine göre başkan Necip Çarıkçı'nın hoca konusunu bir kaç gün içinde çözmesi bekleniyor. 

 

İşte www.ozgurbolu.com'un özel haberi; 

 

Boluspor bu akşam Çaykur Rizespor ile ilk yarının son maçına çıkarken, kırmızı beyazlı ekibimizde geçtiğimiz hafta boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak adayın Rize maçını tribünden izleyeceği ifade edildi. Başkan Necip Çarıkçı’nın hoca konusunu bu hafta çözmek istediği Rize’de yeni teknik adamla görüşeceği öğrenildi.
 
 
YENİ HOCA TRİBÜNDE OLACAK
 
 
Kırmızı beyazlı ekibimizde geçtiğimiz hafta Cihat Arslan’ın ayrılması ile boşalan teknik direktör koltuğuna en yakın aday Yücel İldiz olurken, tecrübeli teknik adamın bu akşam oynanacak olan Rizespor Boluspor maçını tribünden takip etmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adam ile görüşen Çarıkçı’nın, İldiz’le Rize’de bir araya geleceği daha sonrada Boluspor’un Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı tribünden takip edeceği öğrenildi.
 
 
Kulübe yakın kaynaklardan alınan, bilgiyle göre başka Çarıkçı’nın hoca konusunu bu hafta içinde çözmek istediği, takımı Antalya’da yapılacak olan kampa yeni hoca ile göndermek istediği öğrenildi. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.