HERŞEY SON MAÇA KALDI...

27/04/2014
27
NİS
2014

PTT 1. Lig’in 37. Haftasında deplasmanda Fethiyespor’a konuk olan Boluspor rakibine 2-0’lık skorla mağlup olurken, ligde kalma yarışını son maça bıraktı.

Boluspor karşılaşmaya Fırat, Sercan, Cemil, Dixon, İlyas, Alican, Abdulkadir, Hakan, İsmail, Dimitrov, Emrah on biri ile çıktı.

1-0 geriye düştük

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başlasa da Fethiyespor 15. dakikada aradığı golü buldu. Sol kanattan gelişen ev sahibi ekibin atağında yapılan ortada ceza sahasında topla buluşan Onur’un vuruşu filelerle buluşurken, kırmızı beyazlı ekip karşılaşmada 1-0 geriye düştü ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçı lehimize çeviremedik 

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Fethiyespor 51. dakikada Ahmet’in golü ile skoru 2-0’a getirdi. Kırmızı beyazlıların teknik sorumlusu Yılmaz Özen skoru lehine çevirebilmek adına İlyas – İskender, Abdulkadir – Mustafa Kayabaşı değişiklikleriyle oyuna hamleler yapsa da Boluspor aradığı golü bulamadı ve karşılaşma 2-0’lık skorla sonuçlandı.

Kırmızı beyazlılar, Fethiyespor karşılaşmasında aldığı mağlubiyetle 37 puanda kalırken, konuk ekip ise puanını 35’e çıkardı. Böylelikle haftaya kendi sahamızda oynayacağımız T. Denizlispor karşılaşması kaderimizi belirleyecek.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.