"Herkesin tavsiyeleri ve yardımlarına ihtiyacımız var"

02/01/2014
02
OCA
2014

 

Akşam saatlerinde kongreye 24 saat kala şaşırtıcı bir açıklama ile adaylığını açıklayan başkan adayı Savaş Abak yazılı bir açıklama yaptı.  Genç bir yönetimle göreve geleceklerini belirten Abak tüm kesimin desteğini istemeyi de ihmal etmedi.

İşte o açıklama;

Günlerden beri Boluspor yönetimi ile ilgili belirsizlik devam etmektedir. Çok iyi niyetlerle görev alan Mehmet İnceayan başkanlığındaki yönetim maalesef bazı olumsuzluklar yaşamış bir yıl içinde 2. Olağanüstü kongre kararı almıştır.

Boluspor Bolu’nun çok önemli bir değeridir, çaresizlik söz konusu olamaz. Boluspor’un şanlı tarihine uygun olarak sahiplenmek boynumuzun borcudur. Genç bir ekip ile Boluspor yönetimine talip olduk. Geçmişte görev yapan ve Boluspor’a gönül veren herkesin tavsiyeleri ve yardımlarına ihtiyacımız mutlaka olacaktır.

Biz gençlerin enerjisi, büyüklerimizin tecrübesi ile kulübümüzü mutlu günlere taşımaya talibiz. Görev verildiğinde tüm Boluspor sevdalılarını mahcup etmemek için var gücümüzle, profesyonelce çalışacağımızı kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.