HERKES BOLUSPOR’U SEVİYOR AMA: BAZILARI AŞIK, KARA SEVDALI

04/01/2023
04
OCA
2023

Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan, aldığı hukuki riskler karşısında hapis yatabileceğini hatırlatan Sayıştay Müfettişine verdiği cevapla, helal olsun dedirtti.

Geçmiş dönem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dan itibaren ve mevcut Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan döneminde gerek Boluspor’a kaynak yaratılması gerekse de Boluspor’a Belediye üzerinden verilen hemen hemen tüm yardımlarda imza yetkilisi olması nedeniyle birinci derecede sorumluluğu bulunan Ayhan, bu Sayıştay Denetlemesinde de geçmiş yıllarda olduğu gibi Boluspora sağlanan desteklerden dolayı tenkit aldı.

Bu yıl Bolu Belediyesi’nin Sayıştay Raporunda tenkit edilen 10 konunun, 6’sının Boluspor hakkında olması nedeniyle Sayıştay Müfettişi tarafından uyarılarak aldığı risk  hatırlatılan Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan’a, bu yüzden hapis yatabileceği uyarısında bulunuldu.

Sayıştay Müfettişinin bu uyarısı karşısında takdire şayan bir cevap veren Naim Ayhan; Müfettişe; “Boluspor için içeride yatmak onurdur” dedi.

Yaşanan bu olayı Bolu Belediyesi Meclis toplantısında aktaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, verdiği cevap nedeniyle Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan’ın, Sayıştay Müfettişi tarafından kendisine şikayet edildiğini söyledi.

Bolu Postası Gazetesi / Gökhan Aydın

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.