HER ŞEYE RAĞMEN 3 GÜNDE TAKIM KURULDU

09/10/2023
09
EKİ
2023

Son iki sezonda Sultanlar Liginde mücadele ettikten sonra geçtiğimiz yıl "Bolu Belediyesi"nin hiç destek vermediği kulübü Bolu Belediyespor ligden düşmüş ve resmen kapanmanın eşiğine gelmişti. Kırmızı beyazlılar KFC Kadınlar 1. ligine sayılı günler kala yaptığı 7 transferle sezonun ilk maçında sahaya çıkmayı başardı.

1991 yılında Bolu Belediyesinin kurduğu ve her dönemde her yönetimde artan sporcu sayıları ile dev bir sivil toplum örgütü haline gelen Bolu Belediyespor verilmeyen destek nedeniyle kapanmanın eşiğinden döndü. Amatör branşlarda da 3 bine yakın sporcusu bulunan Bolu Belediyespor'da sporcu velileri kulübe destek verilmemesi nedeniyle tepkilerini dile getirmişlerdi.

Son iki sezonda voleybol'da Dünyanın En iyi Kadın ligini Bolu'ya getiren ve Bolu halkına voleybolu sevdiren kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz yıl "Bolu Belediyesi"nin destek vermemesi nedeniyle küme düşmekten kurtulamamıştı. Bu sezon KFC Kadınlar 1. ligine sadece 2-3 gün kala yönetimin yaptığı transferlerle lige katılmayı başaran kırmızı beyazlılar ligin ilk maçına sadece 7 sporcusu ile çıkabildi. İlbank deplasmanına sadece bir iki antrenman ile çıkan Bolu Belediyespor mücadeleyi 3-0 kaybetti. Setleri (25-20) (25-19) (27-25) kaybeden temsilcimiz ikinci maçını evinde 15 Ekim 2023 tarihinde Ted Koleji ile Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynayacak. Mücadele 16.00'da başlayacak.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.