HER PROJE VE HER ORGANİZASYONDA İMZASI VAR

06/09/2020
06
EYL
2020

Boluspor'da sponsorluk anlaşmaları, tanıtımlar, projeler lansmanlar tüm hızı ile sürerken, bu tür projelerin arkasında ki isimlerden Boluspor Başkan Yardımcısı Serdar Yıldız kırmızı beyazlı ekibimizin adeta bu perdenin gizli kahramanlarından...

Kırmızı beyazlıların Basın-Tanıtım işlerinden sorumlu olan başkan yardımcısı Serdar Yıldız Beypiliç ile yapılan anlaşmanın tanıtım organizasyonunda en aktif olan isimlerden oldu. Boluspor'a önemli bir kaynak desteği veren ülkemizin ve Bolu'nun lider firmalarından Beypiliç'e yakışır bir organizasyona imza atan Yıldız yapılan muhteşem organizasyonun fikir babası oldu. Beraberindeki yönetici arkadaşları ile kırmızı beyazlıların isim sponsoru Beypiliç'in Boluspor ile imzaladığı sözleşme organizasyonunu kusursuz organize eden Basın Tanıtım sorumlusu Yıldız'ın bu başarısı dikkat çekti. Boluspor'un bir kaç gün içinde yayına geçmesi beklenen BSTV'nin başında da yer alacak isim olan başkan yardımcısı Serdar Yıldız'ın enerjisi yönetici arkadaşları ile birlikte hem camiaya hemde takıma fazlası ile yansıyor. 

İlimizin her geçen gün yükselen değeri Narven Termal Kasaba'nın Genel Müdürlüğünü de yapan Yıldız'ın iş hayatındaki başarısı, Boluspor'a da yansıyor.  Bu sezon yeni başkan Abdullah Abat ile daha organize ve daha istekli olan Boluspor yönetiminin bu çabası camiadan da büyük alkış almaya devam ediyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.