Hazırlıkta da tadımız yok! (2-4)

05/01/2014
05
OCA
2014

2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Boluspor oynadığı ilk hazırlık maçını 4-2 kaybetti. PTT 1. ligin güçlü takımlarından İstanbul BŞB ile karşılaşan Boluspor öne geçtiği maçta farklı mağlup olurken, lig maçında olduğu gibi güçlü rakibinden 4 gol yedi.  

PTT 1. ligde istediği sonuçları alamayarak küme düşme potasının hemen üstünde bulunan Boluspor 2. devre hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Bu kapsamda ilk hazırlık maçında İstanbul BŞB ile karşılaşan kırmızı beyazlılar 5. dakikada Dimitrov ile öne geçti. BU futbolcunun 25. dakikada kendi kalesine attığı golle maça eşitlik geldi. 37. dakikada İstanbul temsilcisi 2-1 öne geçti. 

İkinci yarıya değişikliklerle başlayan Boluspor 68. dakikada penaltıdan gelen gole engel olmadı ve skor 3-1 oldu. Emrah Metoğlu 77'de farkı bire indirse de İstanbul BŞB 87. dakikada bir gol daha bularak maçta 4-2 öne geçti. Karşılaşma bu skorla sona ererken Boluspor bu maçta bir çok oyuncusunu sahaya sürerek teknik direktör Besim Durmuş forma giyen tüm oyuncularının son durumlarını görme şansını yakaladı. Maçı başkan Savaş Abak ve bazı yöneticilerde izledi.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.