BOLUSPOR'A KALICI GELİR KOMİSYONU KURULUYOR

03/04/2023
03
NİS
2023

Boluspor ekonomik sorunlarla mücadeleye devam ederken, Belediye Meclisinin son oturumunda söz alan AK Parti Bolu Belediye Meclisi üyesi İsmail Yerlikaya konu Boluspor'a gelince kalıcı gelir konusunda bir çalışma yapılmasını teklif etti.

Yerlikaya dilek ve temenniler bölümünde söz alaral "Boluspor'a Bolu Belediyesi tarafından destek yapılmadığı yönünde söylemler var. 4 yıldır kalıcı çözüm konunda bir şey yapamadık. Bu noktada belediyemizce bir komisyon kurup Boluspor'a kalıcı gelirlerin elde edebileceği bir işleyişi belediye olarak biz yürütelim. Ankara tarafını da vekilerimizin desteği ile bir komisyon kurarsak, çözüm bulabileceğimizi düşünüyorum" dedi. 

Başkan Özcan ise "Yapıcı bir öneri, bunun üzerinde duralım. Biz Boluspor'a yardımcı oluyoruz. Hatta bu konunda soruşturmalarda geçiriyoruz. Ben Savaş başkana şunu dedim: Arzu ettiğim kadar taahhüt ettiğim kadar yardımcı olamadım. Olmak için uğraşıyorum bu konuda iyi niyetimi biliyor. Boluspor hepimizin kulübü. Biz daha çok elimizi taşın altına koyalımda herkes elini taşın altına koysun. Savaş başkan 50 milyon borçla aldı. 100 milyonla devredecek. Bunun sonu nereye gidecek. Allah razı olsun benden önceki belediye başkanlarıda yardımcı oldu, bende oluyorum. Ama Ankara'dan gelen müfettişler Bolusporlu değil. Soruşturmalar geçiriyoruz. Dediğiniz doğru sabit gelirler bulmamız lazım. Bunu yönetiminde düşünmesi lazım" dedi. 

Başkan Tanju Özcan AK Parti belediye Meclisi üyesi İsmail Yerlikaya'nın "Teklifinizi hızlıca değerlendirelim" diyerek Boluspor için bu çalışmayı yapabileceklerini belirtti. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.