Hava güzel, güneş güzel, Boluspor hepsinden güzel

25/03/2012
25
MAR
2012

Geçen hafta ligde Erciyesspor'u 2-1 geçerek haftalar sonra 3 puanla tanışan Boluspor hafta içindede Beşiktaş'ı elemenin verdiği moralle Tavşanlı'yı sahasında konuk etti. Kırmızı beyazlılar ikinci yarının en tartışılan oyuncusu Aydın'ın ayağından bulduğu golle maçı 1-0 kazandı.

Sahaya 4 sakat bir cezalı oyuncusunda yoksun çıkan Boluspor rakibinin de en az bir puan alma isteği ve hafta içinin yorgunluğu ile zaman zaman kötü futbol oynasada  maçı galip tamamalamayı başardı. Kalede Atacan, defansta Cemil, Orhan, Veli ve Hakan, orta sahada Alp, Gomis, Kenan ve Ferhat ileride veysel ve Aydın onbiri ile sahay çıktı. 

Onur ve Emre'nin yokluğunda orta göbeği Alp ve Gomis'e teslim eden Bahri hoca kanatlarda Ferhat ve Kenan'ı kullandı.   Aydın ve Veysel ileride gol bulma çabaları ilk yarıda sonuç vermedi. İlk yarıda Boluspor adına Veysel'in bir kafa şutu, Kenan'ın direkten patlayan serbest vuruşu ve yine Veli'nin devrenin sonlarıda kafa şutu kayde deper anlardı.

İkinci yarının ilk 15 dakikasında istediği pozisyonları bulamayan Boluspor'da Aydın 60. dakikada sahneye çıktı.Kenan'ın ceza sahası içinde Aydın'a verdiği pasta tecrübeli golcünün şutu direkten filelerle buluşurken, Boluspor 1-0 öne geçti. Kalan yarım saatte konuk Tavşanlı linyitspor baskılı gözüksede Boluspor defansı rakip forvetlere pozisyon dahi vermedi.

Kırmızı beyazlılar 1-0 kazandığı maçın ardından puanını 41 yaparak, aşağıdakilerle puan farkını açtı. Boluspor önümüzdeki hafta Bucasopor'a konuk olacak.

 

HAKEMLER:Abdullah YILMAZ (6), Hakan Atilla Gökbilgin (6), Samet Çavuş (6)

BOLUSPOR: Atacan (6) - Cemil (6), Veli (6), Orhan (5)(Dk.45 Muhammet 5), Hakan (6), Gomis (5), Alp (5), Kenan (6)(Dk.77 Vedat), Ferhat (6)(Dk.64 Omar 5), Veysel (6), Aydın (6)

TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Yavuz (5), İbrahim Yavuz (5)(Dk.73 Emrah), Serkan (5), Ahmet (5), İsmail (6), Emrah (5), Mehmet (5)(Dk.77 Semavi), Ferhat (5), Kıngsley (6), Abdi (5), Mesut (5)(Dk.66 Şener)

GOLLER: Dk.60 Aydın (Boluspor)

SARI KART: Gomis (Boluspor),Kıngsley, İsmail (Tavşanlı Linyitspor)

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor, kendi sahasında Tavşanlı Linyitspor'u 1-0 mağlup etti.

4'üncü dakikada Kenan'ın sağ kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortada Veysel'in kafa şutunu kaleci Yavuz kurtardı.

32'nci dakikada Kenan'ın ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta barajdan seken top direkten döndü.

35'inci dakikada Kenan'ın sol kanattan ceza sahası içerisine yaptığı ortada topa yükselen Veli'nin kafa şutu az farkla dışarı çıktı. İlk yarı sonucu 0-0

56'ncı dakikada Aydın'ın ceza sahası içerisinde çektiği şut kaleci Yavuz'dan sekti. Dönen topa vuran Ferhat'ın şutu dışarı çıktı.

60'ıncı dakikada Kenan'ın ceza sahası içerisinde verdiği pasta topla buluşan Aydın'ın şutu ağlarla buluştu. 1-0.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.