HAKEM HAKAN CEYLAN'IN BOLUSPOR HİKAYESİ

20/10/2016
20
EKİ
2016

TFF 1. ligde 8. hafta oynanacak olan Giresunspor Boluspor maçını İzmir bölgesinden Hakan Ceylan yönetecek. Kariyerinde 149'uncu maçına çıkacak olan Ceylan, bu maçla birlikte profesyonel hakemlik kariyerinde en çok maç yönettiği takım Boluspor olacak. Ceylan Kartalspor ve Samsunpor'un da bugüne kadar 14 kez maçına çıkmıştı.

Bu hafta ile birlikte 15. kez Boluspor maçına çıkacak olan Ceylan ile Boluspor 14 maçtan 6'sını kazanabildi. 5 mücadelede ise kırmızı beyazlılar rakiplerine boyun eğdiler. 3 maçta ise kazanan olmadı. Hakan Ceylan bu maçlarda Bolusporlu oyunculara  33 sarı 2 kırmızı kart gösterdi. Boluspor'un bugüne kadar 8 deplasman maçına çıkan Hakan Ceylan'ın bu yönettiği maçlarda Boluspor 2 kez kazanırken, 3 maçı beraberlikle sonuçlandı. 3 maçta ise Boluspor sahadan boynu bükük ayrıldı.

EV SAHİBİ TAKIMLAR YÜZDE 50

Profesyonel hakemliği boyunca 148 maç yöneten Hakan Ceylan ile ev sahiplerinin kazanma oranı yüzde 50. 148 maçın 74'ünü ev sahibi takımları kazanırken 39 maçta deplasman takımları kazandı.35 maç ise beraberlikle sonuçlandı.   

İŞTE HAKAN CEYLAN'IN YÖNETTİĞİ BOLUSPOR MAÇLARI

Tarih

Maç

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.