GÜZENGE, GÜZELCE İKİ PUANIMIZI YEDİ

24/04/2023
24
NİS
2023

Boluspor'un 1-1 berabere kaldığı Sakaryaspor maçında hakem Mert Güzenge'nin Sakaryaspor'a vermediği kartı araştırdık. Bırak Dünya'yı Marsta'da Jupiterde'de Uranüste'de kırmızı kartmış.

Maçın 39. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Berk'i Çağlayan arkadan yaptığı sert hareketle ceza sahası içinde düşürdü. Son adam olan Çağlayan'ın hem arkadan müdahalesi, hemde son adam olması nedeniyle hakem Mert Güzenge sadece sarı kartla cezalandırdı. Televizyondan ve tribünden izleyen herkesin kırmızı kart beklediği bu pozisyonda Boluspor taraftarı büyük tepki gösterirken Sakaryaspor camiası derin bir "oh" çekti. İstanbul bölgesi hakemi Mert Güzenge Sakaryaspor maçı ile 82inci kez Boluspor maçlarında görev aldı. 

İşte o pozisyon; 

1 yorum yapılmış

  • GeredeLi 25 Nisan 2023 • 16:20

    Bu pozisyon net kırmızı karttı.Hakem maalesef pozisyonu atladı diyelim Var ne iş yapar o kadar kamera var önünde çeğırsana adamı ülkede futbol gelişmez tabi, birde çağlayan başk pozisyond ayine berke sert bir faul yapıyor 2. Sarı jarttan atılması lazım hakem avantaj diyor doğru ama kartı vereceksin pozisyon bitince bu hakem bir daha maç yönetmesin mümkünse .

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.