GURU GURU DESTEKLE OLMUYOR BU İŞLER

03/11/2022
03
KAS
2022

Spor Toto 1’lig de sezona güzel bir başlangıç yapan DyorEX Boluspor, şehrin büyük firmalarından yeterince destek göremiyor. İsim ve forma sponsorluğunu il dışından bir firmanın üstlendiği Boluspor’da özellikle beyaz et sektörü ve organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren büyük firmalardan yeterince destek gelmiyor. 

Bolu’nun en büyük markalarının başında gelen ve bu sene oynadığı futbolla ligin zirvesine yerleşen Boluspor, maalesef ilimizin büyük firmalarından gerekli desteği şuana kadar göremedi. 

BÜYÜK FİRMALARDAN DESTEK GELMİYOR 

Geçtiğimiz gün basınla bir araya gelen Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, reklam ve sponsorluk konusunda sorulan soru üzerine yaptığı açıklamada; “Reklamlardan topladığımız para ortadadır. Bizim gizlimiz saklımız yok. Her şeyi açık ve şeffaf bir şekilde ortaya koyuyoruz. Bugüne kadar 12 milyon lira reklam toplandı. Bunun 4 milyon 850 bin lirası isim ve forma sponsorluğu. Geriye 7 milyon lira gibi rakam kalıyor. Bunu toplamak içinde yönetim kurulu arkadaşlarımız çok yoğun çalıştılar. Vermeyenlere de bir şey diyemiyorsunuz. Zaten benim öyle bir mizacım yok. Ama ilimizdeki büyük firmalar kendi çaplarına göre hiçbir şey yapmadılar” ifadelerine yer verdi. 

‘DESTEK OLMAK İSTİYORLAR AMA ORTADA BİR ŞEY YOK’

Yönetim olarak tüm arkadaşlarının büyük bir fedakarlık gösterdiğini belirten Başkan Abak; “Biz iyi bir yönetim kurduk. Eski yönetimler kötüydü demiyorum. Herkesin bir yönetim biçimi var. Biz sık dokuyup ince eliyoruz. Aslında maliyetli bir takım kurmadık. Bugün en kötü takım 30 milyon lira. Kulübün gideri ortalama 24 milyon lira. Bugün ez az personel çalıştıran takım 65 kişi çalıştırıyor. Arayın diğer kulüplere sorun. Seneye bir kulübün oyuncular hariç ayakta durabilmesi için en az 24 milyon can suyuna ihtiyacı var. Bunları Federasyon Başkanımıza da söyledik. Bu sistem sürdürülebilir bir sistem değildir. Bunun dışında tesislere yaptığımız yatırımlar ortada, bu yöneticiler tesisleri alıp evine getirmeyecek. Söyledim size reklam ekibimiz gece gündüz çalıştı, nazımızın geçtiği arkadaşlarımızı zorladık topladığımız para ortada. Giderlerde ortada. Siyasetçilerimiz geldi, destek olmak istiyorlar ama şuan da ortada hiçbir şey yok” dedi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.