Güngören cephesi “İnşallah bu 1 puan bizi Ligde bırakır”

15/01/2012
15
OCA
2012

Bank Asya 1.Liginde ikinci devrenin ilk maçında Boluspor’a konuk olan Güngören Belediyespor teknik direktörü Ömer Can Göksu, maçı değerlendirdi. Göksu yaptığı açıklamada “Puan puandır. İnşallah bu 1 puan bizi ligte bırakır” dedi.   

 

 

İkinci devrenin ilk maçında Boluspor’a konuk olan Güngören Belediyespor, teknik direktörü Ömer Can Göksu karşılaşmayı değerlendirdi. Göksu yaptığı açıklamada “Hedefimiz 3 puandı. Ama olmadı puan puandır. İnşallah bu 1 puan bizi ligte bırakır” dedi. Göksu “İlk yarı kötü bir grafik çizdik. Kaybettiğimiz maçlar bizim kaderimizi belirleyecekti özellikle Sakarya ve Giresunspor maçları. Kazanamamış bir takımımız şuanda. Bolu’ya 3 puan alma hedefiyle geldik. Oyuncularımla kendi aramızdaki konuşmalarımız da kendimize bir hedef koymamız lazım dedik. Onun için bir hayalimiz var. Ligin sonuna kadar savaşacağız. Yazabileceğimiz bir destan varsa, o sene bu senedir diyorum. Herkesin düşmüş olarak gördüğü bir takımız. Ama biz inancımızı kaybetmedik. Skordan çok oyuncularımızın sahada göstermiş olduğu cesurca mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Düşündüğümüz gibi bir maç geçti. Belki biz kırmızı kart görene kadar iyi top oynadık ve Boluspor’un zaaflarını bildiğimiz için kontra ataklarla gol aramaya çalıştık. Bulduğumuz 3 tanede net gol pozisyonumuz var. Kadromuza kattığımız Emrah ve Erhan bize katkı sağladıklarını düşünüyorum. Şuan sevinçliyiz ama bir o kadarda üzüntülüyüz. Çünkü biz her maça en azından 3 puanla çıkıp en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Eğer birşeyleri başarmak istiyorsak. Boluspor bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Şuana kadar oynadığımız takımların içinde olan bir ekip. Şuan bulundukları konumu bence hak etmiyorlar. Çok iyi oyuncular var. Başta Özcan Hocama ve oyuncu gurubuna bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bugün daha çok 3 puanı isteyen istekli ve arzulu olan bizdik. Zaaf derken, Cemil ve Veli’nin arkasına atacağımız toplarla hızlı oyuncularımızla gol aramaya çalıştık. Ama başaramadık. Puan puandır. İnşallah bu 1 puan bizi ligte bırakır” dedi.

 

 

Pekin Köşnek “Bizim için 1 Puan çok önemli”

 

Güngören Belediyespor oyuncusu Pekin Köşnek “İki takım içinde zorlu bir karşılaşma idi. Gol pozisyonlarına girdik değerlendiremedik. Bizim için 1 puan çok önemli. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Boluspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.