GÜNE TRANSFER HABERLERİ İLE BAŞLADIK. 2. İSİM

04/12/2023
04
ARA
2023

Devre arası transferi için harekete gecen Boluspor Manisaspor'da forma giyen Anıl Koç’u kadrosuna kattı.

Sezon başında yapılan transferlerden istenilen performansı alamayan Kırmızı-beyazlı ekip devre arasına girmeden transferler çalışmasına hız verdi. Geçtiğimiz sezon Yalçın Koşukavak'ın öğrencisi olan ve Manisasporda forma giyen Anıl Koç' u renklerine kattı. Anıl Koç geçtiğimiz sezon Manisaspor formasıyla 9 maça çıktı.

Belçika patentli 28 yaşındaki oyuncu daha önce Standard Liège, Charlton Ath, VV St. Truiden, FC Eindhoven, Antalyaspor, Altınordu, Kasımpaşa ve Manisa FK takılarında forma giydi. 

4 yorum yapılmış

  • bbolu14 4 Aralık 2023 • 16:01

    Savas başkan ve ekibi her zaman takdir edilmeli gitmediler hiç bir katkı yokken klubu sahipsiz birakmadilar direnip transfer yapıyorlar. Fakat bu kulübün bu transfer zihniyeti değişmediği müddetçe asla borcu bitmez Manisa'daki arkadaş kaç maç oynadı. Bir de tunahan iyi topçu olabilir vadus ile fenere karsi golu de var ana denenmisi tekrar tekrar denemek ne kadar doğru. Bu kulüp bu transfer politikaları ile ne borcu biter ne de bir üst lige çıkar ne de düşer.

  • bbolu14 4 Aralık 2023 • 16:32

    Bu kulüp borcu neden bu hale geldi. Destek verecez diyenler vermedi veya veremedi. Verecez destek başkan ol dendi ama olunmadi plansız transferler yapılmak zorunda kalındı. Buna da kabul. Fakat şu an bu futbolcular bedavaya mi oynuyor kulübün borcu gün geçtikçe artmiyor mu. 4 forvet var tümünün var olan özelliğini birleşse yine kale içine topu atamaz. 1 adam alınsa o da gol atsa olmaz mi.

  • Asma 5 Aralık 2023 • 01:18

    Gerçekten de boş bir transter hangi oyuncudan d aha iyi

  • geredeli 7 Aralık 2023 • 04:49

    baskan sutakima birde 6 numara bulursa ama saglam 6 numara baska transfere gerek yok para harcamaya da gerek yok posmakin milli takimindaki 6 numarayi getir isi coz 150000 ero bonservisi var

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.