Gün alış-veriş günü...Herşey olabilir

01/02/2012
01
ŞUB
2012

Boluspor'da son yılların en hareketli günlerinden biri bugün yaşanacak. Yönetim artık tamamen hedefi şampiyonluğa çevirirken, transfer bugün 17:00 itibari ile sona erecek. Kırmızı beyazlılar son alınan 2 galibiyetle 3. sıraya yerleşirken, ligdeki takımların istikrarsızlığıda göz önüne alınarak şampiyonluk yolunda ekibimiz iyiden iyiye hareketlenmeye başladı.

 

Sağ gösterip sol vurabiliriz

4 yıldır Bank Asya Birinci liginde süper ligi hedeflemesine rağmen bir türlü bu başarıyı yakalamayan Boluspor, bu sene kayıtsız şartsız adını ilk ikiye yazırmak istiyor. Transferin son gününde transfer komitesi bir bomba daha patlatabilir. Başkan Çarıkcı süper ligden süpriz bir isimle anlaşarak, yine sağ gösterip sol vurabilir.  

 

Gidenlerde olacak

Boluspor'da ayrıca bazı oyuncularla yollar ayrılabilir. İlk yarıda bekleneni veremeeyn ve ikinci yarıda kadroya girmekte zorlanacak bazı isimlerin kiralık yada bonservisi ile gönderilmesi gündemde. Kadroda 24 yada 25 oyuncu düşünen Boluspor'da bir kaç oyncunun gönderileceği öğrenildi.

Transfer bugün bitiyor

Görüşme ve pazarlığın hız kazanacağı bugün akşam itibariyle Boluspor ikinci yarı için kadrosunu netleştirecek. Transfer bu akşam itibariyle sona erecek. 


Gomis büyük ihtimal imzalayacak


Boluspor geçtiğimiz gün Senegal'den getirdiği Gomis ile masaya oturacak. İki gündür denenen siyahi oyuncunun yapılan sağlık kontrolünde önemli bir sorunun olmadığı belirlendi. Bu futbolcu ile de yönetim teknik heyetin raporu ile 6 aylığına imzalamayı düşünüyor. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.