"GÜÇLÜ VE İZLENEBİLİR BİR TAKIM OLACAĞIZ"

05/09/2020
05
EYL
2020

Bolu Belediyespor Voleybol takımı  Baş Antrenörü Salih Yergin yeni sezon için devam eden hazırlıklar hakkında açıklamalar yaptı. Güçlü ve izlenebilir bir takım olacaklarının altını çizen belirten Yergin "Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk.’’ dedi.

Salih hoca "Bolu Belediyespor’da ikinci sezonum. Tabi erken karar vermiş olmamızın ve yönetimle hızlı bir transfer çalışması yapmamız sonucunda çok erken planlama yapma fırsatı bulduk. Bu konuda tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yergin yaptığı açıklamada "Dilediğimiz oyuncularla özellikle yabancı transferinde bu pandemiyi biraz avantaj olarak kullandık. İyi oyuncu profilleri yakaladık. Hem bütçe olarak hem oyuncu kalitesi olarak. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bolu Belediyespor güçlü izlenebilir bir Bolu Belediyespor olacak. İnşallah şampiyon olacağız. Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk.’’ dedi.

Baş Antrenör Salih Yergin bu sene tek rakiplerinin Korona olduğunu söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti; ‘’Bu sene etrafımızdaki büyüklerimiz hep aynı şeyi söylüyor. Bu seneki tek rakibimiz pandemi. Biz bunun için olağanüstü tedbirler alıyoruz ama bu pandemiyle beraberde yaşamayı öğreneceğiz gibi bir süreç var. Şuana kadar tüm tedbirlerimizden sonuç aldık. Çocuklarımızla beraber özellikle hazırlık döneminde kayıp yaşamamamız için çok hassa davranıyoruz. Rutin testlerimiz ve devamlı korunaklı ve sistemli planlar üretiyoruz. Çocuklarda katılımcı herhangi bir sıkıntı yaşamadık bu zamana kadar. Lig etabı başlayacak. Tabi seyircili oynanıp oynanmayacağı belli değil. Bugün futbolla ilgili bir gelişme oldu. İlk yarı seyircisiz denildi. Tabi salonda o mesafe konusu nasıl olur bilmiyorum seyircili olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şuanda maçlar oynanacak gibi görünüyor. Zaten Sultanlar Ligi ve üst ligler başladı. Bizde elimizden geldikçe tedbirli davranarak bu sürece hazırlanacağız’’ 

2020-2021 sezonuna erken yapılanmadan dolayı güzel başladıklarını dile getiren tecrübeli hoca "Daha önce emek verdiğimiz çocuklarımız, ligden devamlı takip ettiğimiz çocuklarımız. Dediğim gibi biz başkan beylerinde erken yapılanmalarından dolayı biz transfer sezonumuzu çok ince eleyip sık dokuduk açıkçası. 2-2.5 aylık çalışmanın ürünü. İstediğimiz oyuncu profilini sağladık ve kendi ekonomimize göre bunları özellik pandeminin yoğun olduğu süreçte değimiz gibi çalışmalarımızı başlattığımız için çokta ekonomik bir boyutta çözdük. Çünkü haziran temmuzdan sonra diğer takımlar aman takım yapacağız diye aman oyuncu almamız gerek diye panik transfer yaptılar. Biz biraz daha ince eleyip sık dokuyacak fırsatı kendimize yarattık ve bunun avantajlarını da sezon içinde kullanacağımızı düşünüyorum. Ben takımdan ümitliyim. Uyum sorunu yok zaten çoğu birbirini tanıyor. Özellikle yabancı transferlerden bir tanesi çok iyi tanıdığım önceden takip ettiğim bir oyuncu diğeri de önceden takip ettiğim ama ilk defa brezilya dışına çıkan bir oyuncu kumaşı iyi kariyeri iyi brezilya milli takımının olimpiyat kadrolarında görev aldı dönemsel olarak. Onu da kısa sürede takıma uyumunu sağlayacağız inşallah istediğimiz hedefe gideriz diye düşünüyorum’’ dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.